A murit „traficantul vedetelor”. Consumatorii de cocaină vor fi în doliu și sevraj

A murit „traficantul vedetelor”. Consumatorii de cocaină vor fi în doliu și sevraj
Traficantul vedetelor, care avea conexiuni până în țările sud-americane de unde își alimenta rețeaua de distribuție, a murit în această dimineață.

Vasile Ciobanu ”Raj”, supranumit ”traficantul vedetelor” sau chiar ”Escobar de România”, a murit în această dimineață la doar 40 de ani, scrie Evenimentul Zilei, care a aflat ce a făcut traficantul cu doar câteva minute înainte de a-și da ultima suflare pe un pat al Spitalului ”Sf. Pantelimon”, din București. 

Vasile Ciobanu s-a apucat de vândut droguri în urmă cu aproximativ 15 ani. Inițial, interlopul se ocupa cu distribuția de heroină, însă este cunoscut faptul că aceasta este relativ ieftină. Destul de rapid, Raj și-a dat seama că poate mult mai mulți bani, astfel că s-a reprofilat pe cocaină, supranumită „drogul bogaților”. Individul era cunoscut ca fiind un tip violent, care nu se dădea înapoi să-și amenințe rivalii. Chiar și pe polițiștii antidrog care l-au tot ”săltat” i-a amenințat de-a lungul vremii. Clientela fidelă pe care o aproviziona constant cu marfă era formată din vedete autohtone. Marfa o aducea în ultima perioadă, spun surse judiciare, chiar din Columbia. 

„Traficantul vedetelor” a murit de Covid. Și-a smuls tuburile prin care respira 

De vreo două, poate trei săptămâni, starea de sănătate a lui ”Escobar de România” s-a depreciat brusc. Febra și durerile de cap au fost primele simptome care l-au împins către controalele medicale în urma cărora a aflat că este  infectat cu coronavirus. Din această cauză, individiul a fost internat la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, mai întâi într-o salon normal, și apoi la ATI, unde a și fost intubat din cauza capacității reduse de a respira. 

Chiar și așa, situația părea că este ținută sub control. Asta până azi dimineață când traficantului i s-a făcut brusc rău, iar saturația de oxigen a scăzut sub nivelul critic fapt care a dus la o insuficiență respiratorie acută și mai apoi la deces. 

Înainte de muri, probabil extrem de speriat că nu poate respira, ”Escobar de România”, ar fi încercat, au dezvăluit surse medicale pentru evz.ro, și chiar a reușit să-și smulgă anumite tuburi prin care era ajutat să respire. Traficantul  a fost suspectat că i-ar fi vândut droguri creatorului de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un accident rutier pe când venea de la Constanța la București. S-a spus chiar că traficantul Vasile Ciobanu l-ar fi urmărit pe șosea, suspiciuni de care acesta a scăpat rapid.  Rămâne de văzut cine va prelua „afacerea”, acum că interlopul nu mai este. Cu siguranță că până la o nouă „reorganizare”, consumatorii vor avea o mare problemă cu aprovizionarea. 

Foto: evz.ro

Cum arată mama lui Cher, la 95 de ani. Este fostă regină a frumuseții și actriță