Cum arată mama lui Cher, la 95 de ani. Este fostă regină a frumuseții și actriță

Cum arată mama lui Cher, la 95 de ani. Este fostă regină a frumuseții și actriță
Toată lumea o știe pe Cher, care la 75 de ani se menține într-o formă excelentă. Puțini știu însă cum arată și cine este mama lui Cher, care are 95 de ani. Este o fostă regină a frumuseții, actriță și cântăreață.

Dacă vi se pare că Cher a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și arată absolut fabulos la 75 de ani, iată cum arată mama lui Cher la 95 de ani! Dincolo de stil de viaţă şi alimentaţie, Cher a apelat cu mare încredere şi la intervenţiile estetice. Însă puţini ştiu cum arată mama ei, Georgia Holt, la 95 de ani. Georgia Holt a fost superbă încă din tinereţe. Şi chiar dacă fiica sa este mult mai cunoscută, şi ea la rândul ei a fost un simbol cu o carieră de cântăreaţă, actriţă şi regină a frumuseţii.

Mama lui Cher a uimit într-un interviu în revista People, în 1978, când a mărturisit că a avut şapte căsnicii cu şase bărbaţi şi că nu dragostea a fost mereu ingredientul secret al căsniciei. ”Pe atunci, nu te culcai cu un bărbat dacă nu erai măritată. Aşa că m-am măritat cât mai des”, mărturisea Georgia pe atunci, care a fost căsătorită de 6 ori. 

Cum arată mama lui Cher. Secretul este alimentația vegană

Cum arată mama lui Cher

În 1946 Holt s-a căsătorit cu John Paul Sarkisian, primul soţ şi marea sa iubire. Celebra Cher a rezultat din această căsnicie furtunoasă a celor doi. Acum sunt amândouă atrăgătoare la vârste înaintate, iar unul dintre secrete este alimentaţia vegană. Cele două se hrănesc doar cu vegetale, stil de viaţă care te ajută să te menţii tânăr şi viguros, ba chiar poate prelungi viaţa.

Georgia Holt în 1958

În 2013, fiica ei, Cher a fost producătorul executiv al documentarului Lifetime, „Dear Mom, Love Cher”, care se bazează pe viața lui Holt. În această perioadă a lansat și albumul său, „Honky Tonk Woman”, care a fost înregistrat inițial în 1982. Duo-mamă-fiică a interpretat chiar și o melodie pe același album, cu titlul  „I’m Just Your Yesterday”.

Conform presei Internaționale, se estimează că valoarea netă a averii lui Holt este între 1 și 5 milioane de dolari. Fiica ei, Cher, are o avere de 360 ​​de milioane de dolari, după cum a raportat Celebrity Net Worth.  

Foto: Facebook

Gina Pistol continuă să ne uimească. Cum arată micuța Josephine