Gina Pistol continuă să ne uimească. Cum arată micuța Josephine

Gina Pistol continuă să ne uimească. Cum arată micuța Josephine
Încet, încet, Gina Pistol ne-o arată pe micuța Josephine. Mai un picioruț, mai o mânuță. Până la urmă s-a filmat de-a dreptul cu ea în brațe.

Gina Pistol continuă să ne uimească în ceea ce o privește pe fetița ei și a lui Smiley. Așa cum știți, pe 9 martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Fetița lor a venit pe lume, perfect sănătoasă și frumoasă. La aproximativ o săptămână după ce Gina Pistol a născut, prezentatorul de la „Românii au Talent” a dezvăluit că fetița lor va fi botezată Josephine Ana, numele de familie fiind Maria.

Din acel moment, toată comunitatea lor de fani așteaptă să o vadă pe „prințesa” care le-a împlinit viețile celor două vedete. Până acum însă au avut parte doar de „bucățele”. Gina aproape că face un puzzle cu fetița ei, prezentând pe internet doar detalii.  Un picioruț, apoi o mânuță. Între timp, ea și Smiley au dezvăluit că viața cu un copil e complex. Amândoi povestesc că e greu cu nopțile nedormite. Dar și că și-au stabilit rolurile foarte clar. În timp ce Gina se ocupă de schimbarea scutecelor, plimbări și hrana micuței, Smiley e specialist în calmarea ei când plânge.

Gina Pistol continuă să ne uimească

Până acum Smiley și iubita lui nu i-au arătat în spațiul public chipul micuței lor. Dar Gina Pistol continua să ne uimească și a postat zilele trecute pe Instagram mai multe story-uri în care apare în timp ce o ține pe Josephine în brațe.

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii cred că fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme. O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest. Și parcă are niște piticuți care îi spun: «Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? hai, trezirea»! Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a dezvăluit Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram Gina Pistol

Consiliu de familie în Casa Regală. Charles și William se pregătesc de decizii majore