Mulți au fost lezați de spusele juniorului, iar Velea s-a atacat pe vorbele lui Fulgy. Să reluăm puțin faptele. Fulgy, 23 de ani, a fost prins „fumat” pe când se întorcea acasă, noaptea, la volanul mașinii. După ce i-a fost aplicat Drug Test s-a dovedit că a fumat canabis. Poliția l-a dus la INML pentru prelevarea probelor biologice.

Cu o săptămână în urmă se lăuda la televizor că s-a reabilitat, că face sală. Și că familia a cheltuit 80.000 de euro într-o clinică din Spania unde s-a lăsat de toate substanțele și a devenit zen.

La întâlnirea cu ziariștii, la INML a spus că tratamentul a costat 20.000 de euro. Și s-a lăudat cu cât a consumat și mai ales cu ce. Apoi a scăpat câțiva „porumbei”.

„Porumbeii” care i-au ieșit pe gură lui Fulgy

A spus că în seara cu pricina a fost la Alex Velea, să facă o piesă. Pentru părinți. Apoi a spus că era pentru câinele său. După care a lansat ideea că „în toate studiourile, dar nu la Velea, se fumează”. Și explică de ce lumea consumă canabis. Că te simți mai bine etc.

Fulgy, băiatul Clejanilor, prins drogat la volan. Abia ce se lăuda că nu mai e dependent 

În al treilea rând a spus că acasă la Alex Velea, cu Golden Boys au făcut grătare. Și, în al patrulea rând, a susținut că el avea THC în organism pentru că probabil inhalase pasiv, de la cei din jur, care fumau.

Mai mult, invitat aseară în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, Fulgy a încercat să dreagă busuiocul, după declarațiile făcute. Dar parcă mai mult a pus paie pe foc. „Alex Velea nu se droghează, n-am auzit niciodată că Alex Velea că s-ar droga”, a spus fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Velea s-a atacat pe vorbele lui Fulgy

Alex Velea i-a transmis un mesaj subtil lui Fulgy. După toate declarațiile acestuia, artistul a simțit nevoia să-i bată obrazul. Și să-l liniștească. Cine știe ce ar mai fi în stare să declare?!

Direct pe contul său de Instagram, iubitul Antoniei a postat mesajul: „Mâine, la 12:00 -> “Bă, de ce eşti mincinos?”, lăsând de înțeles orice.

Marți el a lansat o nouă piesă, cu titlul acesta. Probabil că nu a fost produsă peste noapte, dar este „mănușă” peste scandalul iscat de declarațiile juniorului Clejanilor. În 30 de minute piesa a depășit 12.000 de vizualizări. Iar mai toate comentariile fac legătura cu Fulgy. Parcă era pregătită înadins pentru o astfel de replică. Ascultați ce îi spune!

Sursa foto: Instagram

Povestea româncei care și-a împușcat iubitul cu șapte focuri de armă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp