Unde va pleca Fulgy după ce a fost prins drogat la volan o spune chiar el, aceasta fiind ultima „rundă” a declarațiilor puștiului de bani gata. După incidentul în care a fost supus DrugTest-ului, a urmat prelevarea de probe biologice la INML. „Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte. (…)

Eu dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinții mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri”, a precizat Fulgy în fața INML.

Declarații contradictorii

În timpul rundelor de declarații Fulgy a dat de înțeles că s-a drogat fumând pasiv în încăperea în care se afla, de la alții care fumau canabis. Dar tot el a spus că se afla în studio la Alex Velea și că „În studiouri se fumează, dar nu la Alex Velea”. Apoi a spus că de fapt, la Velea, au făcut grătare, el și Golden Boys, deci se presupune că au stat în curte, nu în bucătărie.

Alte declarații ciudate au fost legate de costul dezintoxicării. El a povestit nu cu multe zile în urmă că ar fi făcut dezintoxicare în Spania, iar factura finală a fost de 80.000 de euro. Acum, când a fost oprit de oamenii legii, a revenit asupra poveștii și a redus simțitor suma: 20.000 de euro. a avut grijă să se laude cu cât de mult a pierdut la cazino și cât de mult s-a drogat cu toate cele.

Unde va pleca Fulgy după ce a fost prins drogat

Acum juniorul Clejanilor a luat o decizie importantă pentru viața sa. Mr. Moft va părăsi România. Care, în viziunea lui e „o țară de c***”, după cum declară în înregistrările publice.

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este total nemulțumit de felul în care este tratat după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan, motiv pentru care ia în calcul să părăsească România și să se stabilească în SUA. Tânărul este decis să-și cumpere un apartament la Las Vegas. „Îmi pare rău, mamă, că spun asta. Dar o să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo, şi nu mai stau în România”, a declarat Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani.

Sursa foto: Instagram

Povestea de dragoste de pe TikTok. O femeie a rămas fără cuvinte după gestul făcut de un curier

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp