Deja le-a apucat disperarea. Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților în cel de-al patrulea sezon Asia Express

Deja le-a apucat disperarea. Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților în cel de-al patrulea sezon Asia Express
Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieții lor, pe Drumul Împăraților, drum ce pornește din Turcia, trece prin Georgia și Azerbaidjan și continuă cu două destinații surpriză. așa se anunță sezonul al patrulea din Asia Express.

Nici nu au pornit bine că deja le-a apucat disperarea pe vedetele înscrise. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.

Deja le-a apucat disperarea

În data de 23 mai, cele nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express și-au luat bagajele și au pornit cu multe emoții spre Drumul Împăraților. Cursa sezonului 4 Asia Express a început din Turcia, unde concurenții au ajuns cu un autocar.

Așa cum Rețete și vedete a scris și a arătat, vedetele au avut parte de momente simpatice pe drum. Iar toată lumea a putut vedea ce a dus cu ea în marea aventură Lidia Buble. Dar greul abia acum începe. O recunosc chiar concurenții.

„Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici”, mărturisește Shift. „Eu nu am crezut că va fi atât de greu”, spune și Adriana Trandafir. „Nu credeam că pot fi atât de disperat”, declară Mihai Petre. Primele misiuni i-au luat deja prin surprindere, adrenalina e la cote maxime, iar cursa e în plină desfășurare.

Cu toții se plâng de căldură, de greutatea rucsacilor. Cel mai ușor cântărește „doar” 17 kilograme. Se anunță un sezon cu mult neprevăzut, provocări noi, situații inedite și vedete dispuse să treacă peste toate obstacolele pentru a câștiga amuleta supremă.

Madonna își laudă fiul de 15 ani, îmbrăcat în rochie de seară: „Încrederea este totul”. VIDEO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp