Este femeie în toată firea, dar nu poate niciodată uita prin ce suferință a trecut în copilărie. Ce i-a rupt sufletul Oanei Lis.

Marea dramă a Oanei Lis. „Nu am avut niciodată o păpușă”

Nu a avut o copilărie plină de bucurii ca a altora, iar cel mai mult i-a lipsit dragostea și stabilitatea pe care ți-o poate oferi familia. “Am stat doar doi ani cu părinții mei. Tata era alcoolic și mama bolnavă. Singurele lucruri frumoase erau vacanțele la țară, la bunica.

Dar cel mai mult mi-a lipsit faptul că niciodată nu am avut o păpușă. Nu știu cât de scumpă era pe acea vreme, dar nu m-a întrebat nimeni, niciodată, ce-mi doresc. Nu aveam brad. Îl vedeam doar când ajungeam la mătușa mea, la București”, a mărturisit, emoționată, Oana.

“Am avut un șoc când am văzut că cineva avea șapte păpuși”

Mai mult, Oana spune că nu i-a venit să creadă atunci când a ajuns acasă la o cunoștință, care avea șapte păpuși. “Am avut un șoc când am văzut cele șapte păpuși. Una blondă, alta brunetă… Eu nu aveam nimic. Era o păpușică la mătușa mea, pe care însă nu aveam voie să o ating.

Pentru un copil, aceste lucruri sunt dureroase și nu se uită niciodată”, a afirmat soția lui Viorel Lis.

“Mi-am cumpărat singură un urs de pluș”

În timp, a primit păpușa mult dorită de la o prietenă, pe nume Raluca și nu va uita niciodată acel moment. “Mi-am cumpărat singură un urs mare, la care nici nu aș fi visat vreodată. Eu nu am primit niciodată iubire sau atenție.

Am stat în mai multe orașe, la București, la Constanța, la țară… Un copil are nevoie de spațiul lui, dar eu nu am avut parte de așa ceva”, s-a destăinuit Oana Lis pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp