Cristian Boureanu și Laura Dincă, la un pas de împăcare. Fostul politician pare că o vrea înapoi

Cristian Boureanu și Laura Dincă, la un pas de împăcare. Fostul politician pare că o vrea înapoi
Chiar dacă a trecut puțină vreme de când s-a despărțit de Cristina Belciu, Cristian Boureanu a uitat de suferință și-și vede liniștit de viață.

În timp ce fiica sa, Ioana, păstrează legătura cu Cristina Belciu, Boureanu se îndreaptă cu pași timizi către fosta iubire, Laura Dincă?

Cristian Boureanu și Laura Dincă își aruncă ocheade. Fostul politician pare că o vrea înapoi

Încurcate sunt căile iubirii. Cristian Boureanu s-a liniștit după despărțirea de Cristina Belciu și își dorește o nouă relație de iubire. Recent, paparazii Spynews l-a prins pe afacerist împreună cu o jună. Dar nu una nouă, ci o veche iubire de-a lui Boureanu, însăși Laura Dincă, de care s-a despărțit nu demult. Să se fi răzgândit cei doi și să-și dorească să se împace? Deocamdată nimeni nu știe adevărul, însă aceștia parcă, parcă, ar da de înțeles că ceva a rămas neterminat între ei.

Ce căuta Laura Dincă acasă la Boureanu?

Laura a fost văzută când a intrat în casa lui Boureanu. Tânăra a ieșit cu o pungă și împreună cu o prietenă care a și condus mașina afaceristului s-au îndreptat către un restaurant de lux din București. Fostul politician a venit la masa lor și părea că o soarbe din priviri pe Laura, iar ea s-a lăsat dusă de val.

De asemenea, Boureanu a fost surprins când vorbea cu fiica sa, Ioana, la telefon și i-a cerut să întrerupă orice legătură cu Cristina Belciu. ”Nu mai apuca să vorbești nimic cu ea, ea e treaba mea.

Nu știu cum te vezi tu cu Cristina la 1 noaptea. Ioana, să nu te superi pe mine. Îi dau Laurei cheile să le pună sub preș (…). Când ajungi acasă să-mi dai și mie un mesaj. Te pup și te iubesc!”, ar fi vorbit Boureanu cu fiica lui.

De ce s-a despărțit de Laura Dincă

Anul trecut, Laura Dincă a declarat pentru Fanatik motivul pentru care s-a despărțit de Boureanu, după șase ani de relație. De asemenea, ea a spus că acesta tot speră că se vor împăca. „Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori. (…)

Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a spus Laura Dincă.

Sursă foto: instagram