Cristian Brancu revine pe micile ecrane. Unde va apărea prezentatorul TV

Cristian Brancu revine pe micile ecrane. Unde va apărea prezentatorul TV
S-a anunțat o nouă revenire pe micile ecrane. Cristian Brancu va realiza un show, la Prima TV. Anterior, prezentatorul TV a prezentat emisiunea „Agenția VIP”, pe postul Antena Stars.

Cristian Brancu revine pe micile ecrane. El a făcut o pauză de televiziune, de aproximativ un an. Timp în care probabil a reflectat la planurile sale de viitor. 

Cristian Brancu, de acum pe Prima TV

Cristian Brancu revine pe micile ecrane. Prezentatorul TV a decis că este momentul să revină cu o schimbare, așa că în curând, a realiza un show la Prima TV. El a prezentat anterior emisiunea „Agenția VIP”, pe postul Antena Stars.

„Cristian Brancu va realiza un show TV, în care va readuce în prim-plan personalități din toate domeniile. De săptămâna viitoare, el va păși în platoul televiziunii Prima TV. Cu acest transfer de proporții, Cristian Brancu li se alătură altor doi colegi din lumea televiziunii, Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare de știri, la Antena 1, și marelui poet Mircea Dinescu, care a demisionat de la TVR și, din luna martie, va prezenta, la Prima TV, o emisiune despre poezie și  despre rețete culinare”, au spus surse din Prima TV, pentru Impact.ro.

Mădălin Ionescu, din nou pe micile ecrane

O altă revenire în televiziune. După ce a schimbat colaborarea cu mai multe posturi TV, Mădălin Ionescu revine și el pe micile ecrane. A prezentat anterior emisiunea „Acces direct” pe postul Antena 1 și emisiunea „Wowbiz” la Kanal D. Acum, va apărea în televiziunea care aparține soțului Gabrielei Firea, Florentin Pandele.

„Mădălin a fost văzut de mai multe ori pe culoarele televiziunii Metropola, unde a fost invitat la discuții, de conducerea postului. Urmează ca Mădălin să cadă la înțelegere asupra contractului care îl poate readuce în atenția publicului”, au spus apropiații lui Mădălin, potrivit aceleiași surse.

De ce a plecat Mădălin Ionescu de la Kanal D

Atunci când a plecat de la postul Kanal D, Mădălin Ionescu a mărturisit că dorește să se concentreze pe familie și sănătate. Viața prezentatorului TV devenise aglomerată, iar stresul complica problemele. Motiv pentru care a decis să ia o pauză.

„Indiferent cine va veni, lucrurile vor merge pe un făgaş normal. Televiziunea va deveni, în viitor, un radio. Ne putem întâlni în alte proiecte. Trebuie să cauţi pasiunea, să nu fii preocupat doar de bani. O să-mi fie dor de toată lumea de la WOWbiz, de voi toţi. Dar am avut parte de momente în care am avut oameni care mi-au fost alături mereu, sunt oameni care au rămas fără serviciu şi le-am întins o mână. Nu plec în vacanţă, dar fac asta pentru copiii mei, Filip, Ştefania şi Petra. Începe un drum nou pentru toţi’, a spus Mădălin Ionescu, la ultima ediție a emisiunii, pe care a prezentat-o la Kanal D.

Valentine’s Day. Ce facilități oferă Brașovul în februarie