Cristiano Ronaldo, cazat într-un apartament cu 17 camere. Prețul e atât de mare, încât nu apare nici pe site-ul hotelului. Foto

Cristiano Ronaldo, cazat într-un apartament cu 17 camere. Prețul e atât de mare, încât nu apare nici pe site-ul hotelului. Foto
Cristiano Ronaldo a tras lozul cel mare atunci când a semnat cel mai marre contract din istoria fotbalului, cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudită. Și e tratat a un rege.

Când a ajuns în această țară, lui Ronaldo i s-a pus covorul roșu și a fost tratat așa cum nu s-a gândit niciodată. Pentru o lună, el și-a ales și un apartament de lux unde să stea alături de familie.

Apartamentul care se întinde pe două etaje, seamănă cu o casă în toată regula, are 17 camere și se află la hotelul Four Season, una dintre cele mai înalte clădiri din țara arabă. Celebrul hotel are nu mai puțin de 99 de etaje și oferă clienților săi cea mai frumoasă priveliște asupra Capitalei țării, Riad.

Cine va locui în cele 17 camere

Apartamentul super luxos poartă numele de Suita Kingdom, iar în acest loc de vis va locui nu doar Ronaldo și familia, dar și prietenii, precum și agenții de securitate. Cât costă acest apartament? Atât de mult încât nu prețul nu apare nici pe site-ul hotelului.

În schimb, vă puteți face o părere, pentru că „Suita Prezidențială”, un ansamblu de apartamente din același hotel, dar care are o suprafață mai mică, se poate rezerva pentru suma de 3.300 de lire sterline pe noapte. Sursele spun că factura care se va plăti pentru o singură lună de cazare pentru Ronaldo și ai săi s-ar ridica la valoarea de 280.000 de euro, susține Daily Mail.

Serviciu exclusiv de luat masa în camera

Și asta nu e tot, pentru că lui Ronaldo i s-au pregătit și cele mai bune mâncăruri din China, Japonia, India și Orientul Mijlociu, cu cele mai proaspete ingrediente” de care se vor ocupa cei mai buni bucătari din hotel. Și pentru că are un statut special, acesta va lua masa, exclusiv, în apartament.

Pe de altă parte însă, Ronaldo își caută casă pentru frumoasa Georgina și cei cinci copii ai lor. Până ce va găsi însă locuința visurilor, e ținut în puf, iar salariul anual pe care-l încasează se ridică la 200 de milioane de euro. Cel mai mare salariu pe care l-a primit vreodată un fotbalist.

Recomandarile noastre