Soția lui Dacian Cioloș, Valerie, a experimentat viața bucureștenilor fără căldură în apartamente. Gândul a dus-o la război

Soția lui Dacian Cioloș, Valerie, a experimentat viața bucureștenilor fără căldură în apartamente. Gândul a dus-o la război
Exclusiv. Dacian Cioloș a studiat în Franța unde și-a cunoscut soția, pe Valerie Villemin, şi s-au căsătorit în 2000. Franţuzoaicei nu îi era străină România. Fusese aici într-un stagiu de practică înainte să îl întâlnească pe Cioloş. Mutată aici, are ocazia să trăiască „pe viu” viața de zi cu zi a românilor și chiar mai mult.

Soția lui Dacian Cioloș, Valerie, a experimentat viața bucureștenilor fără căldură în apartamente. Evident, gândul a dus-o peste granițe, la război. Altfel, internauții au remarcat faptul că, în contextul în care toată lumea se plânge de creșterea prețurilor la electricitate, soții Cioloș își permit luxul de a-și face căldură în casă cu calorifere electrice.

Soția lui Dacian Cioloș a experimentat viața bucureștenilor fără căldură

Valerie Cioloș – Villemin a mărturisit pe Facebook experiența neobișnuită prin care a trecut, neputând să pornească caloriferul electric, a făcut foc în sobă. Din fericire, apartamentul familiei este dotată inclusiv cu sobe de teracotă.

„O duminică fără curent. De la 5 dimineața m-am trezit căci erau 17 grade în cameră. Imposibil să pun în funcțiune caloriferul electric. Fac foc în sobă. Ce minune! Ieri m-am culcat cu gândul la jumătatea din Ukraina fără curent. Cum poți face față? Pentru mine, absența electricității înseamnă să fii fără apă, fără posibilitatea de a găti, de a încălzi în bucătărie. Atât. În rest, am căldură în camera. Îmi încălzesc supa crema și apă pentru ceai, sus pe sobă. Funcționează. E doar călduță, dar merge.

În schimb gândurile zboară către conținutul congelatorului… oare care ore poate rezistă fără să se altereze conținutul? Ora 16:48. A revenit curentul, după 12 ore. Waou. Ce minune. Ce minune trăiesc fiecare zi fără să știu. #viatalatara #faracurent #Duminică #carpathianmountains”, a scris în postarea sa, Valerie, soția lui Dacian Cioloș.

Aceasta a ilustrat postarea cu o serie de imagini din casă. Ca să nu se plictisească, ea a citit la lumina unei lămpi cu gaz. Valerie Cioloș le-a arătat prietenilor virtuali și ce citește – în franceză – și cum îi arată vesela, dar și cât se bucurau de căldură cele două pisici pe care le are.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre