Fostul premier Dacian Cioloș și fostul ministru de interne Dragoș Tudorache au votat să nască și bărbații. Doar unii din ei!

Fostul premier Dacian Cioloș și fostul ministru de interne Dragoș Tudorache au votat să nască și bărbații. Doar unii din ei!
Raportul Matic,, prin care Parlamentul European a decis că bărbații pot naște, iar avorturile sunt permise, a stârnit mari discuții în toate țările europene.

În fapt, grija europarlamentarilor este pentru transsexuali care sub pantaloni au rămas totuși cu uter și ovare. Aceștia, atât câți sunt, își cer dreptul să nască copii deși în cartea lor de identitate scrie că sunt bărbați. În pachetul de principii se află dreptul bărbaților care au fost femei în trecut (transsexualii)) și altor persoane non-binare ca să rămână însărcinate și să nască. De asemenea, acești bărbați au reclamat și acum au primit dreptul de a primi ajutor de la medici pe timpul sarcinii, fără discriminare pe baza identității lor de gen.

Parlamentul European a votat ieri Raportul Matic, care prevede că acești bărbați pot naște.

Sebastian Bodu a postat pe pagina sa de Facebook cum au votat europarlamentarii români.

Pentru au votat: Dacian Cioloș, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Dragoș Tudorache, Alin Mituță, Ramona Strungariu și Nicolae Ștefănuță, toți membri ai USR-PLUS, din grupul Renew.

Împotriva raportului au votat: Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Chris Terheș, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Marian Grapini, Mircea Hava, Dan Motreanu, Vlad Nistor, Eugen Tomac, Lorant Vincze, Iuliu Winkler.

Nu au votat: Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Siegfreid Mureșan, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose.

S-au abținut: Dragoș Pîslaru, Adrian-Dragoș Benea și Marian-Jean Marinescu.

Absent: Claudiu Manda.

Diana Șoșoacă, atacă pe contul de Facebook

Diana Șoșoacă a reacționat rapid pe pagina ei socializare. Senatoarea  prevede o Apocalipsă la nivelul Uniunii Europene, după adoptarea raportului Matic. Ea atacă dur decizia UE despre care spune că prevede că bărbații pot naște copii, dar și că avortul nu poate fi interzis.

„Îmi este din ce in ce mai clar ca UE s-a îndepărtat total de ceea ce a vrut sa fie la infiintare! Cred ca din ce in ce mai multe state normale la cap vor incepe procedura de iesire din UE!

Ceea ce s-a intamplat ieri in PE ESTE INACCEPTABIL! VA TREBUI SA LUPTAM LA PROPRIU IMPOTRIVA ACESTOR INCALCARI FLAGRANTE ALE DREPTURILOR OMULUI SI MORALITĂȚII!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Fiica lui Al Pacino, de la o arestare rușinoasă la o carieră de succes în lumea filmului