Fiica lui Al Pacino, de la o arestare rușinoasă la o carieră de succes în lumea filmului

Fiica lui Al Pacino, de la o arestare rușinoasă la o carieră de succes în lumea filmului
În 1989, Al Pacino devenea pentru prima dată tată. Azi, fiica lui Julie Marie Pacino îi calcă pe urme. E tot timpul în jurul aparatului de filmat.

 Julie este fiica lui Al Pacino cu profesoara de actorie Jan Tarrant. Actorul mai are doi copii, gemenii Anton si Olivia, cu actrita Beverly D’Angelo.

Julie Pacino are 32 de ani și este producatoare de filme.

Despre ea, celebrul tată spunea în urmă cu vreo patru ani că va fi o mare actriță, fiindcă în afara talentului moștenit, mama ei lucrează mult cu ea. Julie, însă, a ales să producă filme, să lucreze cu actori tineri sau celebri.

Tânăra deține propria ei companie de producție, Tiny Apples. La debutul pandemiei, în 2020, fiica lui Pacino a lansat “Hard Work”. Este un film care a câștigat prin originalitatea scenariului. Este o peliculă ce prezintă partea amuzantă din culisele scenelor intime din filmele pentru adulți.

A fost întrebată ce părere are tatăl ei de faptul că a realizat o producție despre industria filmelor pentru adulți. “Crede că oferă relaxare și distracție în aceste vremuri de pandemie”, a mărturisit Julie.

„Nu mi se cuvine orice doar pentru că tata este cine este”

Mama lui Julie, profesoară de actorie, a educat-o într-un mod destul de strict, dar copilul a crescut pe platourile de filmare, în lumea artiștilor.

„Mă simt foarte norocoasă pentru că de la o vârstă fragedă am știut că vreau să lucrez în industria cinematografică”, declara într-un interviu Julie.

“Îmi aduc aminte că vizitam platourile de filmare când eram mică și întotdeauna mă fascina realitatea alternativă în care pășeam. Să fac filme, să mă uit la filme, toate acestea au reprezentat mereu terapie pentru mine. Îmi place să mă pierd într-o poveste, să mă îndrăgostesc de tot felul de personaje, pentru ca în final să învaț ceva. Să descopar lucruri despre mine și dorințele mele”.

Despre Al Pacino, celebrul ei tată, Julie declara:

“Mama a avut grijă mereu să nu cred că în viață mi se cuvine orice doar pentru că tata este cine este”.

Proiectul la care lucrează este “For NYC.” Un film făcut cu Damon Dash și Noel Ashman, în care celebritățile aduc un tribut New York-ului în timpul coronavirusului.

“Stau în casa tatălui meu din LA și sper că voi putea face o piesă de ansamblu cu el, fratele meu Anton și sora mea Olivia (foto). Ne-am reîntors la familiile din showbiz în timpuri de vodevil”, a povestit Julie Pacino într-un interviu dat în perioada de restricție din timpul pandemiei.

Julie a încercat drogurile și a fost arestată în 2011

Deși a fost ținută din scurt de mama sa, Julie a pățit-o când avea 22 de ani.

În anul 2011, ziarele americane titrau că Julie Marie Pacino , fiica actorului Al Pacino , a fost arestata în weekend, pe o stradă din New York. Ea a fost acuzată că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor.

Potrivit raportului poliției, Julie Marie Pacino a mărturisit că a băut trei beri și a fumat marijuana înainte de a se urca la volanul mașinii. Polițiștii au mai constatat că Julie Marie conducea automobilul, cu toate că avea talonul expirat. Alături de ea se mai afla un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită.