Acuzațiile pe care și le-au adus cei doi politicieni, joi, 3 decembrie, vor rămâne în istoria acestor alegeri, căci în mediul politic și mass-media ele sunt vehiculate de mai mult timp. E vorba despre plagiatul dovedit al fostului premier Victor Ponta și despre zvonurile că Dacian Cioloș ar fi agent de influență al Franței, el find căsătorit cu o franțuzoaică și are dublă cetățeie. De asemenea, Ponta a adus în discuție și relația pe care a avut-o Dacian Cioloș și soția sa cu yoga și cu Gregorian Bivolaru.

Tot războiul verbal s-a iscat după ce moderatorul emisiunii i-a întrebat pe toți politicienii din platou dacă s-ar vaccina împotriva Covid.

Dacian Cioloș: Voi lua decizia dacă mă vaccinez după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți, ca să nu alimentăm teorii ale conspirației.

Victor Ponta: Eu zic să-l întrebi pe Gregorian Bivolaru cum e cu vaccinarea.

Dacian Cioloș: Întreabă-l tu, că nu-l cunosc.

Victor Ponta: Întreabă-l tu că îl cunoști!

Dacian Cioloș: Nu-l cunosc. Văd că știi mai multe decât mine.

Victor Ponta: Nu, m-am gândit că poți să-l consulți pe Gregorian Bivolaru înainte să te vaccinezi.

Dacian Cioloș: Nu, nu…Eu aștept în continuare să vedem cum e cu plagiatul.

Victor Ponta: O să-ți povestesc când ne vedem cu Gregorian Bivolaru, când mi-l prezinți. Ți pe șeful de la Paris să mi-l prezinți.

Vom vedea cât au cântărit aceste acuzații în conștiința românilor, după rezultatul votului de duminică, 6 decembrie.

Trebuie spus că, într-o vreme, Cioloș și Ponta erau în relații de amiciție. Dacian Cioloș, devenit succesorul fostului lider de la PSD, a recunoscut public acest lucru.

În 24 decembrie 2015, Cioloș declara într-o emisiune tv, potrivit transcrierii de pe site-ul Guvernului, despre predecesorul său la Palatul Victoria, Victor Ponta, că este o persoană “cu care am colaborat bine pe perioada cât am fost comisar european, când l-am și cunoscut mai bine și aș îndrăzni să spun un amic”.

Enigma monoliților se adâncește. A apărut al treilea, în California

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp