Cristina Belciu, fosta iubită a lui Boureanu, a vorbit despre cât de grea a fost despărțirea. „Îi mulțumesc lui Cristi…”

Cristina Belciu, fosta iubită a lui Boureanu, a vorbit despre cât de grea a fost despărțirea. „Îi mulțumesc lui Cristi…”
S-a despărțit de Cristian Boureanu cu puțin timp în urmă, dar Cristina Belciu a trecut de suferință și își vede de viață, pregătindu-se pentru o carieră în Italia.

E atât de frumoasă încât este asemănată cu Monica Belluci. Tânăra luptă să-și atingă visul, însă a rămas cu câteva sechele.

Cristina Belciu, fosta iubită a lui Boureanu, a vorbit despre cele mai grele momente din viață. „Am rămas cu traume foarte mari”

Într-un interviu acordat Click, Cristina Belciu a vorbit despre lucruri necunoscute de nimeni despre viața sa. După despărțirea de Cristi Boureanu, Cristina spune că se ocupă de actorie, cea mai mare pasiune a sa, și a semnat un contract cu o agenție de film din Italia.

În același timp, ea continuă și cu modellingul și susține că este foarte căutată în acest domeniu. Dincolo de acest aspect, Cristina rămâne o femeie sensibilă, care încearcă să le demonstreze tuturor că “ambalajul este egal cu zero și că, de fapt, frumusețea sau eleganța vin din interior”.

“Degeaba îți coafezi părul sau îți faci linia de tuș perfectă, dacă nu ai bagajul acela de informație, lectură și muncă. Am încercat să mă arăt așa cum sunt. Prefer să am de pierdut, decât să uit cine sunt”.

Dificil a fost și momentul când m-am despărțit de cineva cu care am stat nouă ani și jumătate

Dacă peste despărțirea de Boureanu a trecut bine, Cristina spune că a suferit enorm atunci când a pus capăt unei relații de nouă ani și jumătate. De asemenea, ea a rămas cu mari traume când a aflat că cineva din familie s-a îmbolnăvit grav. Am trecut prin foarte multe momente grele pe care le știu doar apropiații și cel mai greu moment a fost atunci când s-a îmbolnăvit cineva foarte drag, când eram foarte mică și credeam că o să pierd acea persoană.

De acolo am rămas cu traume foarte mari. Deosebit de dificil a fost și momentul când m-am despărțit de cineva cu care am stat nouă ani și jumătate, de când eram în liceu. A fost prima mea relație. A fost greu pentru că deși știam cine sunt, nu știam cum e să fiu doar eu cu mine.

A fost cea mai grea perioadă din viața mea și de aceea îi spuneam și lui Cristi că a apărut imediat după și m-a ajutat să mă redescopăr și să mă repoziționez cu picioarele pe pământ.  Sunt recunoscătoare amândorura în egală măsură, pentru că amândoi m-au ajutat să mă descopăr și am știut ce să iau ceva bun de la fiecare. De multe ori suntem judecați că ,,ești cu x, ești cu y”, dar cred că este mare lucru să înveți de la fiecare ceva bun”, a spus bruneta.

Am fost curtată de bărbații frumoși, dar am fugit de tipologia asta

Cum trebuie să fie bărbatul care să o cucerească pe Cristina? Ea susține că a fugit întotdeauna de bărbații frumoși, pentru că ține mult ca cel de lângă ea să fie în primul rând inteligent. „Am fost curtată de bărbați frumoși, deși am fugit cumva de tipologia asta, așa că i-am lăsat să-și facă jocul, ca să văd care dintre ei are și ceva în cap. Pentru mine contează foarte mult inteligența, modul de a gândi și atitudinea.

Niciodată nu am fost interesată de partea materială la un bărbat, dar eu cred că un bărbat care se simte puternic dintr-un anumit punct de vedere, chiar și financiar, știe să se poarte, să aibă o anumită atitudine. Este vorba de masculinitatea, care este conturată de anumite elemente din viața lui. Mă interesează să fie inteligent, să am cu cine să vorbesc și sigur pe el, pentru că nesiguranța din viața lui se va răsfrânge asupra femeii, devine gelos, obsesiv”,  susține vedeta.

Sursă foto: instagram