Cristina Cioran a luat o decizie importantă, care o va ajuta enorm în viață pe fiica ei născută prematur

Cristina Cioran a luat o decizie importantă, care o va ajuta enorm în viață pe fiica ei născută prematur
Îndrăgita actriță Cristina Cioran a decis să nu mai amâne botezul fetiței sale. Ba mai mult, a luat o decizie importantă, care o va ajuta enorm în viață pe aceasta.

Cristina Cioran a stabilit data botezului fiicei sale. Acesta va avea loc în luna mai. „Am zis că nu o botez pe frig, am așteptat să treacă pandemia, n-am știut că vine războiul și a rămas că o botezăm prin mai ca să treacă și Paștele. Botezul se va face doar că după mijlocul lui mai. Am găsit niște variante de locație, va fi și terasă și interior”, a dezvăluit Cristina Cioran

Micuța Ema va porni în viața creștină cu dreptul, asistată de părinții ei spirituali. Nu va avea doar o pereche de nași, așa cum se obișnuiește, ci trei.

Actrița Cristina Cioran a anunțat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că au fost stabiliți și nașii, astfel că micuța Ema va șase nași la botez. Aceștia sunt prieteni ai  Cristinei Cioran și a lui Alex Dobrescu. Pe viitor, speră frumoasa mămică, fiica ei va decide de care dintre nași va fi cel mai apropiată. Măcar va avea de unde alege.

„Va avea trei cupluri de nași. Sunt prieteni foarte apropiați și și-au dorit foarte mult să împărtășească acest moment cu noi, așadar Ema va avea mai mulți ani, iar ea își va alege de cine va fi mai apropiată. Nu sunt cupluri căsătorite”, a spus Cristina Cioran în emisiunea citată.

Ce planuri are Cristina Cioran cu iubitul ei

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile în trecut. Ea s-a despărțit de iubitul ei, după un deceniu de relație. Ruptura dintre ea și Traian Văduva a avut loc la sfârșitul verii lui 2020. În anul următor, Cristina anunța că e fericită în brațele altui bărbat și, mai mult că îi face și un copil. Ea a născut în septembrie.

Prezentă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” când era încă însărcinată, Cristina Cioran mărturisea că ea și Alex vor merge și în fața altarului, precizând că aveau planuri de nuntă chiar dinainte să afle că e însărcinată. După ce a născut, actrița a spus că nu se poate concentra pe ideea propriei nunți, fiind ocupată cu fetița. Cristina Cioran a născut prematur în vara anului trecut.

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Micuța sa trebuia să se nască în septembrie, însă a venit pe lume în data de 19 iulie 2021.

Sursa foto: Instagram