Cristina Cioran, despre Gabi Bădălău și nasul tăiat al Biancăi Drăgușanu

Cristina Cioran, despre Gabi Bădălău și nasul tăiat al Biancăi Drăgușanu
Cunoscută pentru modul liber de a discuta despre orice și oricine, Cristina Cioran a decis că trebuie să vorbească și despre diva Bianca Drăgușanu. Nu cu mult timp în urmă, era luat în colimator iubitul acesteia.

Cristina Cioran vorbește despre Gabi Bădălău și nasul tăiat al Biancăi Drăgușanu. Recent invitată la „Vorbește Lumea”, Cristina Cioran l-a „asfaltat” pe actualul partener al blondinei, Gabi Bădălău. Apoi nu a avut rețineri să facă același lucru și cu Bianca.

Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultuoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou. Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă… dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă.

Cristina Cioran, despre Gabi Bădălău și nasul tăiat al Biancăi Drăgușanu

Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie. Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran o vorbește „de dulce” pe Bianca de ceva vreme

Aceasta nu e prima declarație a Cristinei Cioran despre Bianca Drăgușanu. Și în trecut vedeta a exprimat public păreri legate de modul cum arată Bianca, dar și despre relația cu bărbații din viața ei. Iată ce spunea Cioran cu ceva timp în urmă despre relația de amor dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

De zilele îndrăgostiților a condus „vecine”, de Mărțișor Bădălău s-a întors la Bianca?

„Ea este o divă voluptoasă… Nu i-aș fi văzut împreună… După ce fost cu Bodi… Cred că pentru Bianca sunt niște vacanțe până se plictisește. Bianca e o tipă care vrea să râdă. Așa am cunoscut-o. Sau poate râde de el. Bădălău nu pare vreun mascul! Am auzit și asta, că are bani! Și ce, plătește femeia? Eu spun că nu l-am văzut ca un mare mascul. Nu-mi spune, Cove, că Bădălău are vreo calitate de asta deosebită din punct de vedere al uniunii dintre o femeie și un bărbat!”, a mai declarat Cristina Cioran într-o ediție mai veche a emisiunii „Vorbește Lumea”.

Bianca nu tace, reacționează instant

Cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu a reacționat imediat la replicile Cristinei Cioran. Conform celor de la Cancan.ro, Bianca ar fi reacționat destul de dur. Blondina a răbufnit violent. „Ea, pentru mine este nimeni și nu mă interesează ce zic oamenii care nu mă cunosc și nu înseamnă nimic pentru mine. Pentru mine contează ce zice familia mea, iubitul meu, 2-3 prieteni, restul, ce importanță au?”, ar fi replicat, nervoasă, Bianca la declarațiile Cristinei.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 8 aprilie. Începe să scadă numărul de îmbolnăviri