Horoscop Minerva – 8 aprilie. Începe să scadă numărul de îmbolnăviri

Horoscop Minerva – 8 aprilie. Începe să scadă numărul de îmbolnăviri
Replici între Vlad Voiculescu și Florin Câțu. Se tensionează relațiile între Guvern, Parlament și Sindicate. Posibil conflict diplomatic privind comerțul exterior.

Începe să scadă numărul de îmbolnăviri.

Horoscop Minerva – 8 aprilie. Începe să scadă numărul de îmbolnăviri

Berbec – Tu navighezi lin pe frontul sănătății, azi. Nu te confrunți cu probleme majore de sănătate și durerile de stomac, se potolesc. Încearcă să renunți măcar astăzi, la a mai mânca la fast food, pentru că ar putea duce la unele probleme majore în viitor. Făcând ceva creativ, rămâi activ mental. Consumul de alimente sănătoase fac o diferență uriașă.

 

Taur – Profiturile îți vor îmbunătăți șansele de a face investiții mai bune în viitor. Dacă lucrezi în domeniul exporturilor și importurilor, vei obține probabil câștiguri bune în această perioadă. Dacă lurezi de acasă, fii atent la fluxul de muncă ce îi implică și pe ceilalți colegi. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă deoarece durerile de spate, ar putea să-și facă apariția.

 

Gemeni – Încercați să îți îndrepți atenția de pe piața internă pe cea internațională, deoarece astrele sugerează câștiguri din străinătate sau legate de străinătate. Concentrează-te asupra clienților sau partenerilor străini din proiect. Nu îți pierde speranța și continuă-ți munca la fel ca înainte. Respectă legile de circulație, respectă limita de viteză și condu defensiv.

 

Rac – Este posibil să fii experimentat o serie de blocaje, zilele trecute, din cauza resurselor disponibile. Acum ușile sunt deschise și te poți ajuta singur, ba mai poți să îi ajuți și pe ceilalți. O investiție imobiliară nouă. Creșterea venitului este mai mult decât probabilă. Dacă intenționezi să investești pe piața acțiunilor fără o experiență anterioară trebuie să fii foarte atent.

 

Leu – Un proiect foarte important ajunge pe biroul tău. Și vei dori să faci cea mai bună treabă pe care o poți face. Dacă ai inițiat o nouă afacere, este posibil să primești primul client sau să faci prima vânzare. În acest moment, este bine să dai 110 la % pentru a face o impresie grozavă. Fă un efort deliberat pentru a-ți menține tensiunea normală și pentru a evita excesul.

 

Fecioară – Urmărește planurile în care ai încredere, deoarece este posibil să îți aducă profituri bune. Nu este un moment bun pentru a investi în piața de capital. Cu toate acestea, nu intra în panică, deoarece este un aspect temporar. De asemenea, amână să bagi bani într-o proprietate pentru moment. Ai o alimentație echilibrată, ceea ce este foarte bine pentru tine.

 

Balanță – Cei care lucrează în comerțul en-detail se confruntă cu probleme datorită restricțiilor. S-ar putea să vă faci griji cu privire la vânzările recente care sunt modeste și încerci  să gândești modalități pentru a-ți spori vânzările. Abordarea puternică, decisă și intensă va elimina toate obstacolele care țin de sănătate.

 

Scorpion – Se urnește ceva și pentru cei din domeniile artistice și creative, cum sunt pictorii, muzicienii și scriitorii, vor putea să își prezinte lucrările și să supraviețuiască. Unii dintre voi vor fi favorizați față de ceilalți colegi în această perioadă. Este momentul potrivit pentru a realiza imposibilul la locul de muncă. Este o zi bună pentru a începe regimul de exerciții!

 

Săgetător – Poți câștiga bani, de la mărunțiș până la adevărate bogății. Dar trebuie să fii atent, deoarece averea acum este, acum nu este, și oricine poate sărăcii din cauza judecății slabe, a deciziilor întârziate sau a inactivității. În loc să faci cumpărături online, caută să ai în casă lucruri care pot fi de folos scopurilor tale. Atenție la mâncatul compulsiv.

 

Capricorn – Imprudențele financiare prin cheltuieli sau investițiile pe nepusă masă, fără niciun studiu, nu este benefic pentru tine. Înainte de toate trebuie să fii inteligent cu banii tăi și să fii centrat clar, pe ceea ce îți dorești. Prietenii vor acționa asemenea unui sisteme de siguranță și te vor ajuta să treci peste orice problemă. Nu vei avea probleme majore de sănătate.

 

Vărsător – Autodisciplina a cuvântul de ordine, astăzi. Obiceiurile alimentare sănătoase și exercițiile fizice regulate te ajută să îți îndeplinești fără nicio dificultate aspirațiile legate de mișcare. Nu te răsfăța cu obiceiuri alimentare nesănătoase, cum ar fi gustarea de la fast food și alimentele grase sau prăjite, deoarece acestea pot provoca probleme cu stomacul.

 

Pești – Dacă lucrezi în construcții te vei descurca bine astăzi pentru că vei semna un contract important. Va fi o zi ocupată pentru carieră, cu prea multe responsabilități pe umeri. Îți place să conduci și este firesc să faci față situațiilor dificile, dar din cauza problemelor din viața personală, s-ar putea să îți fie puțin dificil să te concentrezi pe tot ceea ce este profesional.

Cum a ajuns prințesa Diana la tunsoarea care a consacrat-o. Stilistul ei a dezvăluit totul