Cum a ajuns prințesa Diana la tunsoarea care a consacrat-o. Stilistul ei a dezvăluit totul

Cum a ajuns prințesa Diana la tunsoarea care a consacrat-o. Stilistul ei a dezvăluit totul
Prințesa Diana a rămas în istorie pentru mai multe lucruri, însă toată planeta o ține minte cu părul scurt, coafat impecabil de fiecare dată. Stilistul ei a dezvăluit recent cum a ajuns Diana la tunsoarea care a consacrat-o.

Sam McKnight a fost hairstylist-ul prințesei Diana între 1990 și 1997, când aceasta a murit tragic într-un accident de mașină în Paris. Recent, stilistul a dezvăluit cum a ajuns prințesa Diana la tunsoarea cunoscută de toată lumea. McKnight a lucrat recent și cu Emma Corrin, actrița care o întruchipează pe Diana în celebrul serial „The Crown”. Stilistul a fost contactat pentru a o aranja pe actriță pentru coperta Vogue pentru care aceasta a pozat. 

„Îmi amintesc acea zi. Acesta a fost primul meu loc de muncă după primul lockdown din vară (2020) și îmi amintesc când a venit jobul, nu eram prea sigur că eram persoana potrivită pentru a face acest lucru. Și de fapt a fost o plăcere și Emma a fost o plăcere și am fost destul de captivat de cât de asemănătoare era Emma cu prințesa Diana. Și a fost o fată atât de încântătoare încât s-au risipit orice îndoială și frică și cred că a ieșit o copertă excelentă”, a declarat MC Knight, care a lucrat cu Emma pentru coperta Vogue. 

Prințesa Diana și tunsoarea care a consacrat-o. A fost făcută pe loc 

Într-un interviu recent, McKnight a dezvăluit momentul în care a cunoscut-o prima oară pe Diana. „Prima dată când am întâlnit-o pe prințesa de Wales a fost la o filmare”, a spus el. „Această blondă cu picioare lungi vine pe scări, a zâmbit și ne-a făcut să ne topim pe toți și a fost prințesa Diana.” McKnight a spus că au avut o „zi cu adevărat minunată” făcând poze pentru British Vogue, în care el s-a jucat cu părul ei. „Am făcut să pară scurt sub tiară – am falsificat puțin”, a spus el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam McKnight Personal (@sammcknight1)

Când ședința foto s-a încheiat, prințesa Diana l-a întrebat pe McKnight cum i-ar face părul dacă îl lasă să facă tot ce vrea. „Am spus: Aș tăia totul și aș începe din nou ”, și-a amintit el. „Era începutul anilor ’90 și în acel moment făceam o mulțime de spectacole și coperți, iar multe fete aveau părul scurt. Iar noi treceam de la marele frou-frou din anii 80 la ascuțit, mai androgin, business chic din anii ’90.”

Într-o mișcare surprinzătoare, Diana a spus: „Ei bine, de ce nu îl tai acum?” Așa că am îtăiat totul atunci și nu ne-am uitat niciodată înapoi „, a încheiat McKnight.

Foto: Facebook, Instagram

Exclusiv. Ce cadou i-au făcut Gina și Smiley fiicei lor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp