Se întrevede un nou scandal. Prințesa Diana a fost „ucisă” de Familia Regală. Care e legătura cu Prințul Harry și Meghan

Se întrevede un nou scandal. Prințesa Diana a fost „ucisă” de Familia Regală. Care e legătura cu Prințul Harry și Meghan
Oare e întâmplător că a fost exact el cel angajat? Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle își fac echipa pentru producțiile TV. Un personaj interesant și-a făcut loc între cei angajați, pe o funcție de conducere. Să fie, oare, pură întâmplare?

Șeful de producție al ducilor de Sussex deține drepturi pentru un film controversat care spune că Prințesa Diana, mama prințului Harry, a fost „ucisă” de Familia Regală.

Mai exact, producătorul de la Hollywood care a fost numit săptămâna trecută în funcția de șef al Archewell Productions și Archewell Audio, Ben Browning, a cumpărat scenariul pentru „Inchest” în 2013, în urma unui război de licitație acerb. Intriga filmului se concentrează pe teoriile conspiraționiste lansate după moartea neașteptată a prințesei Diana, în plin scandal legat de separarea de Charles, divorțul lor și relația ei cu Dodi Al-Fayed.

Prințesa Diana a fost „ucisă” de Familia Regală

Complotul incendiar al thrillerului se concentrează pe teoriile conspirației care au apărut după accidentul fatal al Dianei într-un pasaj subteran parizian.  În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul Pont de l’Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul. Acesta  avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.

Pentru a scăpa de paparazzi, șoferul conducea la o viteza estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h. Acesta a pierdut controlul mașinii în momentul în care au intrat în tunel. Mercedesul a ricoșat într-un zid.  S-a zdrobit literalmente de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului.

În legătură cu acest accident a fost lansată ipoteza că ar fi fost o acțiune comandată chiar de regină. După ce ar fi aflat că fosta sa noră era însărcinată. Și că intenționa să se căsătorească cu iubitul ei musulman, Dodi Al-Fayed.

Filmul lui Browning e anunțat

În timp ce Browning l-a cumpărat prin fosta sa companie, Wayfare Entertainment, filmul este încă listat în profilul său personal de pe IMDBPro. Aceasta e  o bază de date utilizată de fiecare studio major de la Hollywood. Filmul apare ca fiind „în curs”.  Este o practică standard pentru producători să enumere proiectele. Chiar cele care sunt în curs de desfășurare sau în curs de planificare. „Ben a cumpărat scenariul în 2013, dar starea proiectului este neclară”, a spus o sursă pentru The Mail.

Intriga

Intriga filmului se învârte în jurul unui avocat din Londra. Michael Davies e angajat de fostul proprietar al Harrods, Mohamed Al-Fayed. Scopul e de a cerceta moartea fiului său, Dodi. Scenariul sugerează că Al-Fayed credea că fiul său și iubita sa au fost uciși. Motivul: erau logodiți, iar regina „nu dorea un musulman în familia regală”.

Ancheta  îl conduce pe Davies la fostul majordom al Dianei, Paul Burrell. Acesta susține că scrisorile secrete scrise de prințesă îi conțineau temerile că Familia Regală conspira să o ucidă. Filmul, care vorbește depsre faptul că Prințesa Diana a fost „ucisă” de Familia Regală, a fost comparat cu drama din 1991 a lui Oliver Stone „JFK”. Și aceasta  a aprofundat teoriile conspirației în jurul asasinării președintelui John F. Kennedy.

Noah Segal, care a produs anul trecut thrillerul aclamat de critici The Nest, a declarat duminică pentru The Mail că Browning a fost „o alegere bună pentru Harry și Meghan” și că este cunoscut pentru „onestitatea și integritatea” sa. Segal a spus: „A fost alături de vedete de film importante și probabil că nu va fi lovit de vedete de Harry și Meghan. Îi va trata ca pe niște oameni adevărați”.

Sursa foto: Instagram

Cornelia Catanga a ajutat-o să se lanseze. Ce vedetă îi este nerecunoscătoare