Cristina Cioran, ultimele detalii despre botezul fetiței. În continuare, lucrurile se încurcă pentru vedetă și Ema

Cristina Cioran, ultimele detalii despre botezul fetiței. În continuare, lucrurile se încurcă pentru vedetă și Ema
După multe momente grele prin care a trecut alături de micuța Ema, Cristina Cioran este, în sfârșit, liniștită.

Cristina Cioran și iubitul ei se pregătesc să-și creștinească copila. Prietenii se bat să fie părinții spirituali.

Cristina Cioran, ultimele detalii despre botezul fetiței. În continuare, lucrurile se încurcă pentru vedetă și Ema

De când a venit pe lume, Ema a fost îndrăgită de toată lumea, așa că mulți sunt cei care își doresc să devină nașii acesteia. Ca să împace pe toată lumea, Cristina Cioran a ales ca fetița ei să aibă șase perechi de nași. „Mai mulți pieteni își doresc să fie părinții ei spirituali, și am zis ca atunci să fie toți. Va avea șase nași”, a mărturisit blonda pentru Impact.

Ce a fost rău a trecut pentru cele două, iar mămica e bucuroasă că fetița, născută prematur la doar 29 de săptămâni, e acum sănătoasă și a luat în greutate.

„E ditamai tăurașul, stăm și în funduleț”

„Seamănă cu amândoi. Acum e ditamai tăurașul, e diferență foarte mare, a avut aproape un kilogram și jumătate la naștere. A luat foarte bine în greutate, i-au dat deja doi dințișori, de fapt unul jumate.

Ea nu are dureri, doarme toată noaptea, din fericire e foarte cuminte. Mai mergem la control o dată la trei luni, totul e perfect, nu am avut nicio problemă cu ea. E obișnuită să doarmă în gălăgie, vreau să fie un copil normal, nu ultra protejat. Stăm și în funduleț”, a mai spus blonda.

Nu s-a găsit încă locația potrivită

Botezul va avea loc în luna mai, dar deocamdată Cristina și iubitul ei mai caută o locație potrivită. Vedeta susține că va avea în jur de 60 de invitați, iar botezul va fi unul obișnuit.

„Avem trei variante, dar mai căutăm, încă nu am ales locația. Nu suntem cu tematica, vrem un botez obișnuit la biserică, după care să mergem la restaurant să ne întâlnim cu prietenii. Va fi o petrecere cu vreo 60 de persoane, mai mult nu cred”. Pentru că micuța a venit pe lume chiar de Sfântul Emilian, părinții au decis ca ea să poartă doar numele de Ema.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre