Cristina Cioran, val de emoții. A născut prematur și o așteaptă multe surprize

Cristina Cioran, val de emoții. A născut prematur și o așteaptă multe surprize
Actrița Cristina Cioran va împlini curând 44 de ani, la cîteva zile după ce a devenit mămică. Nu este ușor, mai ales că a născut prematur. Dar, destinul i-a rezervat încă multe alte surprize.

A născut prematur și s-a cam speriat. Însă, Cristina Cioran primește vești bune în fiecare zi. Ea și bebelușa Ema se simt bine, iar tăticul a fost atât de fericit încât a sărbătorit în stradă.

Cristina Cioran, val de emoții. A născut prematur și o așteaptă multe surprize

Cristina Cioran va împlini 44 de ani pe 24 iulie. Și-a făcut singură un cadou neprețuit: a adus pe lume pe Ema, bebelușul mult așteptat. S-a cam speriat, dar acum totul este bine.

Actrița și logodnicul ei, Alex Dobrescu sunt părinți fericiți, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Cristina Cioran a publicat un Instastory cu un mesaj prin care anunța că a născut prematur, la 7 luni, și implora pe toată lumea să se roage pentru fetița ei, Ema.

Pare că rugăciunile au ajutat. Starea Cristinei și a bebelușei este bună, iar acum cele două sunt în afara oricărui pericol. “Suntem ok și eu, și bebelina, o să fim bine. O să luptăm amândouă cât putem de tare că nu ne lăsam așa ușor”, a fost mesajul transmis de proaspăta mămica, marți dimineață (20 iulie).

Alex Dobrescu a sărbătorit în stradă, cu prietenii, cu multe sticle șampanie venirea pe lume a micuței Ema. “Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie. Însă atunci când au început contracțiile, ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află, împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă”, a declarat Alexandru Dobrescu, pentru Wowbiz.ro.

Actrița Cristina Cioran și logodnicul ei, Alex Dobrescu sunt părinți fericiți, chiar dacă nu sunt căsătoriți.

Au nevoie de ajutor

Cristina Cioran și iubitul ei intenționează să-și ia o bonă filipineză pentru a-i ajuta cu bebelușul. “Eu mai am un copil de 5 ani, dintr-o relație anterioară, și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect”, a mai spus Alexandru Dobrescu pentru sursa citată.

Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran locuiesc împreună, iar relația este una  bazată pe multă iubire. Bărbatul are o afacere în Capitală, cu haine. Acum că vedeta a născut o fetiță, cei doi se găndesc să facă și cununia la Starea Civilă. ”Din start a fost și planul ăsta cu cununia! Înainte să aflu că sunt însărcinată!”, a spus Cristina Cioran.


Cristina Cioran are nevoie de ajutor. Bebelușul a venit mai repede

Cristina Cioran are interdicții clare în sarcină. Cu cine și-a comparat burtica actrița

Recomandarile noastre