Cristina Șișcanu, o „mamă vitregă” ieșită din tipare. Iată cum vorbește despre fiul lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, o „mamă vitregă” ieșită din tipare. Iată cum vorbește despre fiul lui Mădălin Ionescu
Îndrăgitul prezentator TV Mădălin Ionescu trăiește, din 2011, o relație cât se poate de frumoasă  alături de Cristina Șișcanu. Moldoveanca din Ungheni l-a făcut pe Mădălin tată de fată. Cei doi o au pe mica Petra, care le înseninează viețile. Frumoasa de 37 de ani este însă și mamă vitregă.

Nu își mai amintește toată lumea că Mădălin Ionescu mai are, pe lângă micuța Petra, încă doi copii. El e și tatăl unui băiat, și al unei fete, din prima sa căsătorie. Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, tocmai a împlinit vârsta majoratului. Cu această ocazie, Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor de pe rețelele de socializare. Ea a lansat un mesaj emoționant către fiul soțului ei din prima căsătorie. Un mesaj care a stârnit râuri de lacrimi.

„De ce a trebuit să duci o asemenea povară?”

Cristina Șișcanu: „La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge… Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani…  Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste  rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg.

Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️❤️❤️ #filip”, a scris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Relația specială a Cristinei Șișcanu cu fiul lui Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu are trei copii: Ștefania, 22 de ani, Filip, de 18 și Petra, de 4 ani. Cu toții cresc alături de el și Cristina Șișcanu. Vedeta a vorbit deschis, în urmă cu ceva timp, despre viața de familie cu trei copii. Ea a povestit și care e motivul pentru care Ștefania și Filip nu au rămas cu mama lor, după divorț.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei…

„Mama lor îi vede de 5 ori pe an, poate, la mall”

Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”.

O explicație pentru problemele de sănătate ale fiului lui Mădălin Ionescu ar fi că acesta a fost afectat de varicelă, când avea numai două luni. Și de aici ar fi rămas cu sechele, se vehiculează. Dar ghinioanele pentru acest tânăr cu suflet mare s-au terminat în ziua în care tatăl său a cunoscut-o pe frumoasa Cristina Șișcanu. A primit din partea ei multă dragoste necondiționată.

„Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra”, a mărturisit, acum câțiva ani, Cristina Șișcanu.