Cristina Spătar a spus „Da”. Cine este pretendentul la farmecele vedetei – Exclusiv

Cristina Spătar a spus „Da”. Cine este pretendentul la farmecele vedetei – Exclusiv
În ultimele luni, Cristina Spătar a stat mai mult prin Dubai. Și-a etalat trupul perfect la piscinele unor hoteluri de fițe, și toată lumea a invidiat-o. Fetele mondene au un mou motiv de invidie.

Seara trecută, Cristina Spătar a spus „Da”. Tot în Dubai. Ea s-a lăsat filmată cu inelul cu diamant imens de pe deget, de prietena ei, în timp ce companionii lor bărbați, între care unul cu siguranța e cel care a oferit inelul, exclamă entuziasmați,superlative la adresa bijuteriei, în limba italiana. După cum se poate vedea, piatra inelului e mare și strălucește precum o stea, semnă că pretendentul nu s-a uitat la bani și a decartat frumos pentru a face o cerere în căsătorie demnă de o carte cu memorii.

Cristina Spătar a spus „Da” după ce a avut probleme cu fostul soț

În vara acestui an,  la șase ani de la divorțul de tatăl celor doi copii ai săi, Cristina Spătar a ajuns să ceară ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Instanța i-a interzis acestuia să se mai apropie, timp de o lună, de copiii săi.

Femeie frumoasă, după divorț, Cristian Spătaru a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, care era cu 21 de ani mai tânăr. Cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor vreme de patru ani, până la revelionul din 2021, când au postat o primă imagine pe rețelele de socializare. Relația însă s-a încheiat anul acesta, în primăvară. Ea s-a focusat pe creșterea celor doi copii, Aida și Albert.

„Sunt și mamă, și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față. Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strângem masa. Sunt puturoși, sunt obosiți, sunt răsfățați. Așa că tot eu trebuie să fac totul. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt. Asta e. (…) Mereu le reproșez să ducă farfuria. Ea bombăne, e Berbec. Sunt mofturoși. Au doar ciorba pe care o acceptă. Ne certăm că nu mănâncă”, povestea, anul acesta, Cristina Spătar în cadrul Teo Show.

Acum ea a fost cerută în căsătorie cu un buchet imens de trandafiri albi și un inel de logodnă cu diamant imens. „Am spus Da”,a  dezvăluit asrtista.

Vacanță de vis în Dubai, în octombrie

Între timp, „regina R&B”, a ajuns să iubească din nou. Iar noua poveste de amor a făcut-o pur și simplu să înflorească la cei 50 de ani ai săi. În toamna acestui an, vedeta a ales să petreacă, câteva zile la soare. Ea a ajuns la un hotel de lux din Dubai, la piscina căruia a făcut și plajă și s-a afișat într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere și decolteul generos, dar și abdomenul perfect plat.

Deși artista nu a dezvăluit cine a însoțit-o, a fost clar că nu a fost singură. Cel care a fotografiat-o a știut să îi aducă zâmbetul pe buze.

Cristina Spătar a avut iubiți bogați

În urmă cu mai bine de 14 ani, italianul Mirco Maschio făcea furori printre vedetele din showbiz, iar o bună perioadă de timp, el s-a iubit cu Cristina Spătar. Celebrul antreprenor în domeniul agriculturii a copleșit-o pe artistă cu cadouri scumpe, după cum a scris presa, menționând, printre altele, un Porsche Cayenne, în valoare de 92.000 de euro, un inel din platină şi cu diamante, în valoare de 35.000 de euro. Relația lor nu a durat, pentru că italianul a acuzat-o pe solistă de infidelitate.

În vara acestui an, vedeta a mai avut o vacanță de lux, la Monaco. Ea s-a lăsat fotografiată în timp ce lua micul dejun pe balconul hotelului de lux, prin restaurante, la shopping etc. S fost evident pentru toată lumea că artista nu era singură pe Coasta de Azur, însă nu a dezvăluit cine o însoțea în vacanță.

O altă vacanță a avut-o în Mykonos. Mulți dintre fani au tras concluzia că alături i-ar fi noul iubit, probabil același care acum, în Dubai, i-a pus pe inelar inelul de logodnă cu diamant imens.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre