Cristina Spătar a ținut ascunsă de toată lumea cununia civilă. Cum a aflat o celebră vedetă că-i va fi nașă

Cristina Spătar a ținut ascunsă de toată lumea cununia civilă. Cum a aflat o celebră vedetă că-i va fi nașă
Decizia pe care Cristina Spătar a luat-o în vederea căsătoriei i-a șocat pe toți. Vedeta a fost cerută în căsătorie în Dubai și imediat ce a ajuns în România, s-a cununat la primăria sectorului 1.

Au fost extrem de puține persoanele care au știut ce eveniment va urma în viața Cristinei Spătar. Nici măcar nașa, cântăreața Claudia Ghițulescu nu a aflat decât înainte ca regina R&B să spună marele da.

„Nici ea nu se aștepta să se mai mărite așa repede!”

„Eu am fost nașă, martoră! Nu am știut nimic, ce crezi?! Și zice ea la mine: buletinul, vă rog! Serios?! Ne-a luat pe toți ca din oală! Am rămas tablou! Soțul ei a luat-o si pe ea prin surprindere! Nici ea nu se aștepta să se mai mărite așa repede! Chiar se gândea ce o să zică lumea că se mărită, când ea are doi copii! De aceea a și vrut să țină ascuns totul până în ultimul moment.

„Și i-am zis foarte bine că și lucrurile făcute așa din scurt, pe grabă, uneori funcționează”

Pentru mine a fost o surpriză, m-am bucurat extraodinar de mult. Și pentru ea a fost o surpriză, a hotărât așa din scurt.

Și i-am zis foarte bine că și lucrurile făcute așa din scurt, pe grabă, uneori funcționează. Așa că noi îi dorim casă de piatră, să fie fericită, că merită.”, a povestit Claudia, pentru Click.

Cine a fost la cununia civilă

La cununia artistei cu milionarul vâlcean au mai fost prezenți Mihaela Gurău și Nicușor Iordan, rudele proaspeților miri, iar sora sa a făcut tot ce a putut să găsească bilet de avion din Italia spre București și să fie prezentă la una dintre cele mai frumoase zile ale Cristinei.

Dar nu au lipsit cei doi copii ai vedetei, Albert și Aida care, spun sursele, sunt fascinați de viitorul lor tată. Cât privește nunta, aceasta este programată pentru vara lui 2023 și toată lumea se așteaptă ca evenimentul să fie cel puțin la fel de pompos precum a fost prima nuntă cu omul de afaceri Alin Ionescu.

Recomandarile noastre