Cristina Spătar, prima fotografie alături de soțul ei. A ascuns-o bine de tot

Cristina Spătar, prima fotografie alături de soțul ei. A ascuns-o bine de tot
De la finele anului trecut, frumoasa Cristina Spătar este femeie măritată. Are pe deget un inel cu ditamai diamantul, e fericită să-l etaleze.

Relația pare să fi avansat pe repede înainte. Nu cu mult timp în urmă ne aminteam cum Cristina Spătar se plângea că nu are bani de chirie, apoi a ajuns direct în spatii de lux din Dubai, alături de noul ei partener / iubit care iu-a devenit logodnic și, în scurt timp, soț.

La mijlocul lunii trecute s-a aflat că artista a făcut căsătoria civilă. Toată lumea a fost surprinsă când artista a dezvăluit logodna. Nimeni nu știa că regina regina R&B era într-o relație. Iar cu atât mai puțin nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat. Lucrurile au evoluat rapid și frumos. La doar câteva zile de la cererea în căsătorie, Cristina Spătar s-a și cununat civil cu alesul ei.

Cântăreața are doi copii și a mai fost căsătorită și a trecut printr-un divorț urât, soldat, vara aceasta, cu un ordin de restricție față de fostul soț. Între timp, a avut o relație de câțiva ani cu un antrenor de fitness cu 21 de ani mai tânăr decât ea. S-au despărțit când toată lumea se aștepta să se căsătorească.

Cristina Spătar, prima fotografie cu soțul ei

Problemele financiare au fost la un pas să o trimită pe regina R&B în Anglia, la muncă. Toate problemele au fost șterse cu buretele de bărbatul pe  care Cristina Spătar l-a întâlnit la Vâlcea și care a decis să o facă cu adevărat fericită.

Noul ei soț are grijă să o răsfețe maxim. I-a pus pe deget un inel cu un diamant imens. Și la încheietură, un ceas Rolex bătut în diamante, care costă o avere. Artista care a simțit pe propria piele cum e să nu ai bani, trăiește acum o poveste. Are la braț o poșete Hermes.

Bărbatul care a cucerit-o pe solista de 50 de ani este Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri din Vâlcea, cu două businessuri în domeniul imobiliarelor, al mobilei și materialelor de construcții. Conform presei. acesta ar vrea să-și extindă afacerile și în Dubai și are planuri inclusiv privind implicarea noii sale soții în firmă. Deși au deja o lună de la mariaj, și mai multe luni de relație, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu nu au apărut în nicio fotografie împreună.

Până acum, de anul nou. Și aceasta a fost postată strategic de artistă, ascunsă printre altele dintr-un carusel distribuit pe Instagram. Dar e vizibilă apropierea dintre cei doi și cât de bine se potrivesc inclusiv fizic.

Sursa foto: instagram

Recomandarile noastre