Critici dure pentru Dani Oțil pentru felul în care își ține bebelușul. Poza de la care a pornit scandalul, AICI

Critici dure pentru Dani Oțil pentru felul în care își ține bebelușul. Poza de la care a pornit scandalul, AICI
Dani Oțil, proaspăt tătic, nu ratează în ultimele zile nicio ocazie pentru a-și exprima fericirea pe care o trăiește. Prezentatorul TV se bucură de fiecare clipă petrecută alături de băiețelul său și a dorit să-și împărtășească trăirile cu fanii. Din păcate, o poza în care își ține bebelușul în brațe i-a adus un val de critici.

Internauții atoștiutori au tăbărât pe fericitul praspăt tătic cu un val de reproșuri. Asta pentru că Dani Oțil a postat pe Instagram o poză în care își ține copilul într-un sistem de purtat de tip fașă (wrap) și în același timp, se joacă cu un joystick pentru jocurile video.

Recomandat de medici, dar criticat de internauți

În imagine, copilul pare că stă într-o poziție nefirească, ori cel puțin așa au concluzionat internauții care nu au trăit experiența maternității/paternității.

Sistemele de purtat sunt, totodată, recomandate de medicii pediatri și sunt un real ajutor pentru părinții activi.

Dani Oțil se joacă în timp ce bebelușul doarme în sistemul de purtat.

„Bărbați când trebuie… Copii în restul timpului…”, a scris Dani Oțil în dreptul pozei, transmițând că și lui îi place să copilărească atunci când nu e în platoul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, la Antena 1.

„Vai, nu-i prea micuț să-l ții așa? Micuțul. El are osișoarele fragede . Nu știu cât de bine e să-l ții așa”, i-a comentat una dintre admiratoare.

Răspunsul acid al prezentatorului

Alții au sărit să-l apere: „În 10 minute au apărut trei comentarii că nu e bine să îl ții așa, deși îmi este foarte greu să cred că nu ai cerut sfatul unui specialist care să îți spună dacă procedezi corect. În maxim un sfert de oră vor apărea ăia care să îți spună că nu procedezi corect că te joci în timp ce ai grijă de copil. Iar peste vreo oră ți se va reproșa că nu ai șapcă. Să fiți sănătoși toți trei!”.

Și Dani a dat replică, într-un stil sarcastic: „Sunt obișnuit. Specialistul abia a ieșit pe ușă, dar nu îl mai chem. Am destui specialiști aici 😂”, a comentat Oțil.

Un copil foarte dorit

Iubita lui Dani, Gabriela Prisăcariu, a născut un băiețel sănătos și frumos, de nota 10, în urmă cu o săptămână. Tânăra mămică a transmis un mesaj emoționant, direct din maternitate, după ce și-a ținut bebelușul în brațe: ”M-a topit!”.

Dani Oțil i-a scris atunci o scrisoare fiului său, alintat „Cârcel”:

Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.
As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.

„Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.”

Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).
Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.
Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗
Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat.”, a scris Dani Oțil.