Dani Oțil e tătic. Gabriela l-a născut pe „Cârcel”, o frumusețe de băiat!

Dani Oțil e tătic. Gabriela l-a născut pe „Cârcel”, o frumusețe de băiat!
În această dimineață Gabrielași Dani și-au văzut bebelușul și l-au ținut în brațe. Fericiți maxim, i-au făcut câteva poze, iar două ni le-a oferit pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) a tot anunțat că va naște la începutul lunii septembrie, apoi că mai sunt cîteva zile, că a început numărătoarea inversă și iată că minunea s-a întâmplat în acest weekend. Astăzi ne-a arătat frumusețea de bebeluș pe contul de Instagram.

Gabriela Prisăcariu a născut un băiețel sănătos și frumos, de nota 10. Tânăra mămică a transmis și un mesaj emoționant, direct din maternitate, după ce și-a ținut bebelușul în brațe: ”M-a topit!”.

Alegerea numelui se pare că încă e grea

Încă din urmă cu patru zile, Gabriela Priscariu Oțil arăta că este pregătită să aducă pe lume primul ei copil. „Ultimele zile cu burticaaa”, a scris ea pe rețelele de socializare, alături de cea mai recentă fotografie.

Din postarea ei se înțelegea că mai are câteva zile până ce va aduce pe lume bebelușul. Însă cum se va numi băiețelul ei și a lui Dani Oțil? O mare întrebare, la care graviduța nu avea încă un răspuns. Și se pare că nici acum nu sunt hotărâți fiindcă azi nu au anuțat niciun nume pentru bebe.

Cu câtva timp în urmă, cei doi viitori părinți mărturiseau că au doar o poreclă pentru băiețelul lor, anume ”Cârcel”. Doctorul a râs când i-a întrebat de numele copilului, că trebuia să-l scrie pe fișa medicală. Așa că a trecut „fără nume”, după cum a povestit Gabriela.

Și Dani și Gabriela au primit tot felul de propuneri de la fani, dar nu au putut alege nimic.

Cu zi în urmă, Dani și soția lui au realizat o ședință foto haioasă, cu burtica Gabrielei la vedere, exprimându-și dorința de a-l cunoaște mai repede pe micuțul care le va schimba viața: „Când ai chiriaș în garsonieră și încerci să îi spui delicat să se mute”. Iată că, în curând, îl vor duce chiriaș în viluța lor cochetă,proaspăt amenajată.