Dani Oțil și-a luat canapea nouă. Cu banii jos, nu barter. Care e motivul

Dani Oțil și-a luat canapea nouă. Cu banii jos, nu barter. Care e motivul
Gabriela Oțil a dat vestea cea mare. Pe contul său de Instagram, viitoarea mămică a spus povestea noului pat.

Achiziție mult așteptată. Gabriela și Dani Oțil sunt acum fericiți. Au canapea nouă.

Dani Oțil și-a luat canapea nouă. Cu banii jos, nu barter. Care e motivul

Într-un filmuleț postat recent pe contul său de Instagram, Gabriela și Dani Oțil au apărut extrem de bucuroși. Aceștia au anunțat că și-au luat cea mai frumoasă canapea. Care a fost motivul pentru care au schimbat-o pe cea veche? Nu mai aveau loc. „Ne-am luat canapea nouă.

 

Acum avem loc toți pe canapea, de ce ne înghesuim?” a spus extaziată viitoarea mămică. Dani n-a așteptat mult și a venit cu răspunsul: „Nu știu și am dat și bani pe ea. Nu e barter. Nu mai huliți. Am plătit bani din salariul meu”, a glumit prezentatorul Antenei 1. Și pentru că totul e bine când se termină cu bine, cei doi se relaxează acum mâncând semințe.

Gabriela e pe ultima sută de metri

Frumoasa soție a lui Dani Oțil mai are puțin și va aduce pe lume primul copil al cuplului. Totul este aranjat, camera copilului arată ca într-o poveste și tot ce mai rămâne acum este să fie umplută cu jucării. „Sunt foarte fericită pentru că în sfârșit am reușit să terminăm camera bebelușului.

Avem perdele, a venit și dressingul. Cred că o să mă mut aici. Are și el hăinuțe aici… M-am topit, ce să mai zic. Lipsește pătuțul de aici pentru că el va sta cu noi în primele luni, sus, pentru că îmi va fi mie mai ușor. Are și cădița lui”, a spus Gabriela cu puțin timp în urmă. Camera e veselă, pereții sunt îmbrăcați cu un tapet cu elefanți, lei, maimuțe, păsări și nu lipsește nimic, de la perdele la covor, masa de schimbat.

Câte kilograme a luat Gabriela

Cu două săptămâni în urmă, fotomodelul a vorbit și despre câte kilograme a luat în sarcină. „Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat, toată lumea zice că nu m-am îngrășat, iar eu am în plus 16 kg, m-am gândit să trec la dietă. Am venit la mama și i-am zis să facă niște gogoși, sper să nu vadă domnul doctor”, a spus Gabriela pe Instagram.

Sursă foto: instagram