Gabriela Cristea, transformare uluitoare. La ce a recurs vedeta

Gabriela Cristea, transformare uluitoare. La ce a recurs vedeta
Gabriela Cristea a început să se ocupe din ce în ce mai mult de imaginea ei. Bruneta vrea să fie din ce în ce mai sexy și, în consecință, a luat atitudine.

S-a pus pe cură de slăbire și vrea să fie din ce în ce mai atrăgătoare. Pentru toți cei care o iubesc. Ce a făcut acum Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, transformare uluitoare. La ce a recurs vedeta

Gabriela Cristea a intrat în rândul vedetelor care optează pentru operații estetice. Bruneta și-a pus recent acid hialuronic în buze și le-a spus totul fanilor săi pe rețeaua de socializare. Prezentatoarea spune că e extrem de mulțumită de rezultatul obținut, pentru că, în sfârșit, buzele ei sunt simetrice și naturale.

„Am optat pentru 0,5 ml, adică minim”

„Dragilor, am primit multe întrebări despre intervenția cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am făcut o astfel de intervenție în urmă cu 2 săptămâni și sunt foarte mulțumită. Am optat pentru 0,5 ml (adică minim) și vă las aici o poză făcută la 3-4 zile de la intervenție când încă rezultatele nu erau finale.

Acum, buzele mele sunt simetrice și naturale, dar nu mi-a displăcut nici perioada de când e făcută poza, când buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fără niciun filtru, doar machiaj și lumină”, a afirmat Gabi pe contul său de instagram.

Îi este frică de bisturiu

Cât privește alte operații estetice, Gabriela a spus cu ceva timp în urmă că nu a apelat, pentru că îi e frică de bisturiu. Pe de altă parte, prezentatoarea susține că orice femeie e liberă să facă orice schimbare, dacă asta o face să se simtă bine. Și, dacă ar avea o nevoie acută de o operație estetică, ar trece peste orice temere și ar merge la medicul estetician.

„Dacă o femeie simte nevoia să-şi modifice ceva şi că ar fi mai fericită cu acea schimbare, atunci… de ce nu? Eu nu am nicio operaţie estetică. Mi-e frică de ideea de chirurgie. Dar dacă aş avea ceva care să mă deranjeze atât de rău, încât să mă afecteze, nu aş ezita să apelez la chirurgia estetică.

Cred că este foarte important look-ul atât pentru o femeie, cât şi pentru un bărbat. Fiindcă felul în care arătăm le spune celorlalţi şi care este starea noastră de spirit. Eu cred foarte mult în frumuseţea interioară, ce îţi dă o strălucire aparte. Oricât de mult ne-am farda, oricât de multe haine frumoase am pune pe noi, dacă nu există linişte şi frumuseţe interioară, atunci acest lucru s-ar vedea şi la exterior”, a declarat ea cu ceva timp în urmă pentru publicația Taifasuri.

Sursă foto: instagram