Dani și Gabriela Oțil sunt în aer. Să vedeți în ce dileme se învârt și pare că nimeni nu-i ajută

Dani și Gabriela Oțil sunt în aer. Să vedeți în ce dileme se învârt și pare că nimeni nu-i ajută
Mai au puțin și vor deveni părinți. Dani și Gabriela Oțil au însă multe întrebări, iar internauții nu par că îi ajută. Scutecele sunt ultima lor problemă. Altceva îi macină.

Gabriela Priscariu Oțil  este mândră de burtica ei. Are o mulțime de fani pe Internet care o urmăresc. Sunt curioși să vadă cum evoluează sarcina și ce nume va avea copilașul pe care îl va aduce pe lume.

Dani și Gabriela Oțil sunt în aer. Să vedeți în ce dileme se învârt

Gabriela Priscariu Oțil pare pregătită să aducă pe lume primul ei copil. „Ultimele zile cu burticaaa”, a scris ea pe rețelele de socializare, alături de cea mai recentă fotografie.

Din postare se înțelege că mai are câteva zile până ce va aduce pe lume bebelușul. Însă cum se va numi băiețelul ei și a lui Dani Oțil? O mare întrebare, la care graviduța nu are încă un răspuns.

Internauții sunt pe cât se poate de curioși să afle numele micuțului. Din nefericire, cei doi soți, Gabriela și Dani, nu le pot da nici o veste fanilor. Încă nu au ales un nume pentru băiețelul lor, cel puțin așa spune viitoarea mămică.

Cu câtva timp în urmă, cei doi viitori părinți mărturiseau că au doar o poreclă pentru băiețelul lor, anume ”Cârcel”. Acum spun că nu s-au decis sub nici o formă asupra unui nume. Au primit tot felul de propuneri de la fani, dar nu au putut alege nimic. Și uite așa, tot învârt nume de băieți și nu se decid ce să aleagă.

Gabriela Priscariu Oțil pare pregătită să aducă pe lume primul ei copil. „Ultimele zile cu burticaaa”, a scris ea pe rețelele de socializare

Cine este Gabriela Prisecariu Oțil

Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai apreciate modele din țara noastră, care se bucură de o mare popularitate datorită frumuseții sale, dar mai ales de când s-a cuplat cu celebrul prezentator TV, Dani Oțil. Află tot ce trebuie despre frumoasa Gabriela, dar și despre relația ei cu prezentatorul de la Neatza.

Tânăra graviduță are 29 de ani și a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu. Cu toate acestea, se ocupă cu modellingul. Ea este una dintre cele mai de succes femei din România în ceea ce privește lumea modei și cochetează cu acest domeniu încă de la o vârstă fragedă.

Trupul ei este unul bine sculptat și are o înălțime 1,80 metri, iar picioarele ei sunt foarte lungi, ceea ce reprezintă mult în această carieră. Este foarte atentă la silueta ei și ține cont de tot ce mănâncă. Însă, de când este gravidă a pus cam 16 kg.

Participarea ei la „Supermodels by Cătălin Botezatu” a fost una dintre cele mai interesante experiențe ale sale, care i-a adus o mare popularitate. Ea a fost printre concurentele apreciate de marele designer de modă.