Cruda realitate. Cum arată Gina Pistol într-o zi obișnuită, de când e însărcinată

Cruda realitate. Cum arată Gina Pistol într-o zi obișnuită, de când e însărcinată
Transformarea Ginei Pistol, de când a aflat că e însărcinată și până acum, când se pregătește să nască, e majoră. Artista nu a ascuns nimic din perioada de maternitate, iar Smiley are și el așteptările lui.

Iată cum arată Gina Pistol într-o zi obișnuită, de când e însărcinată. Realitatea e crudă. Au apărut imaginile. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite, și Smiley, iubitul ei, așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, o fetiță. Sarcina a venit cu foarte multe provocări. Și schimbări pentru Gina, nu doar la nivel fizic, dar și emoțional. Ea a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram prin ce trece de când e însărcinată.

Cum arată Gina Pistol într-o zi obișnuită

Smiley e mereu alături de ea. Acum sunt pe final și cu renovările casei.  Recent, cântărețul a postat pe TikTok u video amuzant în care ne dezvăluie cum arată Gina într-o zi obișnuită, de când e însărcinată. Cruda realitate. E un fel de distanță de la Pământ la lună între cum arăta diva care a pozat în Playboy de mai multe ori și cum se prezintă acum.

Smiley a postat o fotografie cu Gina de vremea când era îmbrăcată într-o rochie provocatoare, mulată, cu crăpătură, la Chefi la cuțite. Apoi a urmat un video cu Gina îmbrăcată în haine de casă, cu un tricou larg și o pereche de pantaloni scurți la fel de largi. Hainele par a fi mai degrabă ale lui Smiley.

@smiley_omul##smiley ##noi2♬ Preocupat Cu Gura Ta – Smiley

Gina Pistol a recunoscut că s-a îngrășat 15 kilograme. În plus, are mari probleme cu reținerea de apă. Dar, chiar dacă a trecut prin multe schimbări, tânăra viitoare mămică rămâne la fel de frumoasă și adorabilă. Iar Smiley este îndrăgostit nebunește de ea.

Prin ce trece Gina Pistol

De la începutul anului, în casa lui Smiley au loc renovări. Praful și agitația îi dau o stare proastă frumoasei prezentatoare. „Vreau doar să mă culc și să mă trezesc peste două săptămâni când totul o să fie gata”, a mărturisit vpe Instastory. „

Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni

N-am nici chef și nici energie și asta pentru că mă culc numai pe la 3-4 dimineața, mă trezesc din oră în oră, iar la ora 8:00 este trezirea. Am zis că dacă mai văd o singură poză cu soare și plajă o iau razna”, a spus Gina Pistol. „Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”, a mai spus Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

Îți plac cartofii wedges? Poți să îi faci acasă!