Cu ce rival s-a trezit pe cap Mircea Baniciu și care a fost reacția fostului solist de la Phoenix

Cu ce rival s-a trezit pe cap Mircea Baniciu și care a fost reacția fostului solist de la Phoenix
Nu e ușor să fii artist dar cel mai greu e să fii tată de fată. Acestea se aplică în cazul cunoscutului cântăreț.

Să vedeți numai cu ce rival s-a trezit pe cap Mircea Baniciu și care a fost reacția fostului solist de la Phoenix. Baniciu a fost pus în fața faptului împlinit. Fiica lui i l-a prezentat pe Edy, partenerul ei și viitorul soț.  Relația Anei Baniciu cu Edy Kovacs este una cât se poate de serioasă. Mai mult, se pare că povestea lor de iubire a ajuns la un alt nivel. Frumoasa blondină l-a prezentat pe alesul inimii sale părinților. A făcut-o separat, pentru că Mircea Baniciu e divorțat de mama artistei, de câțiva ani.

Ana Baniciu este într-o relație serioasă cu Edy Kovacs de aproape un an. Cei doi nu se ascund. Și fiecare a cunoscut pe părinții celuilalt.

Ce a făcut Ana Baniciu înainte să plece în Zanzibar

Vedeta și iubitul ei au fost într-o vacanță în Zanzibar. Înainte de a-și face bagajele, Ana l-a dus pe Edy  acasă la tatăl ei, astfel că Mircea Baniciu și-a cunoscut viitorul ginere. Artistul l-a primit cu brațele deschise pe iubitul fiicei sale. Ca orice părinte, își dorește ce e mai bun pentru fiica sa.

În prezent, Ana Baniciu și Edy Kovacs postează fotografii împreună de fiecare dată când au ocazia. De asemenea, își declară iubirea, inclusiv pe rețelele sociale. Atât Mircea Baniciu, cât și fosta lui soție, au o părere foarte bună despre tânăr. Este, de altfel, prima dată când cei doi părinți cunosc un iubit al fiicei lor.

„Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, a declarat Ana Baniciu într-o emisiune TV.

Sursa foto: Instagram

Călin Geambașu, declarații incendiare. Cine e afaceristul celebru care a pompat bani în trupa sa