Cu ce se laudă Antonia și mama sa! Fotografii inedite

Cu ce se laudă Antonia și mama sa! Fotografii inedite
Antonia a împlinit de două luni 31 de ani, și continuă să uimească cu frumusețea ieșită din comun. Dar să o vedeți pe mama ei! Ați jura că e doar sora ei mai mare.

Cele două seamănă  ca două picături de apă, și doar cu greu i-ai da mamei niște ani în plus. Ani de soră mai mare, nicidecum de mamă. Cine le vede împreună și află că sunt mamă și fiică, e de-a dreptul șocat. Apoi se gândește ce înseamnă o genetică bună. Până la urmă frumoasa Antonia e așa, deoarece mama ei, Denis, e o frumusețe. Cântăreața a moștenit trăsăturile mamei sale, Denise, care este în continuare o femeie absolut superbă, la 53 de ani.

Aceasta a revenit în țară în urmă cu aproape un deceniu, după ce și-a petrecut mare parte din viață în America, în Utah. Denise Iacobescu a lucrat pentru Clinique în SUA. Și Antonia și-a petrecut copilăria și adolescența în America. Artista a revenit în țară când avea 18 ani, iar mama ei a urmat-o câțiva ani mai târziu.

Odată revenită le-a dat clasă altor femei de vârsta ei din showbiz-ul românesc, chiar dacă a trebuit să își adjudece și statutul de ”cea mai sexy” bunică, după ce fiica ei i-a dăruit nepoți. Dar, mai mult decât atât, Denise Iacobescu este un influencer reputat, cu peste 40 de mii de urmăritori și care are mereu sfaturi de beauty pentru femeile de toate vârstele.

Ultima postare pe contul ei de Instagram  ne arată o bunică  adolescentă. Nici nu ai spune că femeia din imagine are 53 de ani. Cu puțin timp în urmă, Denise Iacobescu a postat o fotografie veche de acum 24 de ani, din Utah, alături de două colege de serviciu. Oricine se uită recunoaște adevărul: sexi- bunicuța e acum mult mai frumoasă și mai atrăgătoare decât era în tinerețe.

Cu așa o mamă, nu e de mirare că Antonia e una din cele mai frumoase românce. De ziua ei, în aprilie, și-a încântat fanii cu câteva poze care lăsau frâu liber imaginației. apoi a continuat postările,  cea mai recentă fiind de-a dreptul incendiară. Are un corp suplu și tonifiat. La începutul anului, cântăreața a recunoscut că și-a pus silicoane, într-o postare pe Instagram:

“Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje”.

Sursa foto: Instagram / Denise Iacobescu, Antonia