Cu ce se ocupă acum cântărețul care a dat moda hainelor de blană la bărbați

Cu ce se ocupă acum cântărețul care a dat moda hainelor de blană la bărbați
Părea că are tot ce își dorește, dar parcă îi mai lipsește ceva. Acum 15 ani, numele lui era pe buzele tuturor. Un tânăr excentric, înconjurat de fete frumoase și mai mult dezbrăcate, îmbrăcat în haină de blană. Cum a apărut, așa a dispărut. Fac bani, spune el.

Fizz sau Bogdan Croitoru a uimit publicul acum 15 ani. Era altceva în showbiz-ul autohton. Misterios, înconjurat de femei frumoase, piese ritmate. Mai presus de toate, purta haina de blană peste bustul gol. El a dat moda hainelor de blană la bărbați. Apoi a dispărut.

Cu ce se ocupă acum Fizz

Fizz sau Bogdan Croitoru, după numele real, a luat cu asalt showbizul autohton și tot subit a dispărut din muzică și din viața publică. Tânărul s-a consacrat prin videoclipuri excentrice, din care nu lipseau celebrele sale blănuri purtate la bustul gol. S-a retras din muzică spunând că se ocupă de afacerile familiei. Acum, Fizz și-a investit finanțele în monede virtuale, scrie evz.ro.

O perioadă a fost implicat în afacerea mamei sale, Doina Croitoru, care conduce Serviciu de Salubritate București. A participat și la turneele internaționale de Poker. Însă, lui Fizz i-a fost dor de expunerea pe micul ecran, așa că s-a înscris la show-ul matrimonial „Puterea dragostei”, difuzat de Kanal D, pentru a-și găsi jumătatea.

Mereu a fost înconjurat de femei frumoase, având la un moment dat și o agenție de fotomodele. Totuși, Bogdan Croitoru nu s-a apropiat suficient de mult de nici o femeie pentru a-și întemeia o familie.

După „Puterea dragostei” (2019), Fizz a intrat iar într-un con de umbră. Recent, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Bogdan Croitoru pe stradă, în compania a doi prieteni. Pare că tinerii încercau să-i vândă lui Fizz un autoturism de lux, însă fostul cântăreț nu s-a lăsat impresionat. Mai are acasă, în garaj, un Rolls Royce Wraith al cărui preț ajunge undeva la 300.000 de euro.

Fizz sau Bogdan Croitoru, după numele real, a luat cu asalt showbizul autohton și tot subit a dispărut din muzică și din viața publică
Bogdan Croitoru a devenit partener la primul Crypto Exchange din România. E greu de recunoscut în excentricul de altădată

Investește în monede virtuale

În rarele apariții tv, Bogdan Croitoru a spus că s-a retras din show biz pentru a se ocupa de afaceri. Recent, Bogdan Croitoru a devenit partener la primul Crypto Exchange din România, o platformă online, dar și ATM-uri de unde se pot cumpăra Bitcoin sau alte cryptomonede. Atât de implicat este în acest proiect, încât a ajuns să țină conferințe despre fenomenul crypto, încercând să-i convingă și pe alții să facă astfel de investiții.

A mai spus că în perioada în care nu a apărut la tv s-a ocupat să facă bani. A investit la Bursă, mizând mult pe Facebook și Apple, companii la care are numeroase acțiuni acum.

„Numai oamenii laşi se retrag la prima bătaie de vânt. Eu sunt un om de afaceri, un investitor, eu nu fac bişniţă. Îmi place să fiu la curent cu tot ce se întâmplă pe piaţă. Ca să ai succes trebuie să respecţi două condiţii: nu te panichezi şi nu te lăcomeşti”, a declarat artistul pentru evz.ro