Cu ce se ocupa Antonia înainte să devină celebră? “Am fost nevoită să fac bănuții mei”

Cu ce se ocupa Antonia înainte să devină celebră? “Am fost nevoită să fac bănuții mei”
Antonia este o vedetă care mereu a reușit să cucerească inimile oamenilor, prin frumusețea ei și piesele pe care le lansează anual. Acum are parte de o carieră de invidiat în lumea muzicii, dar nu întotdeauna a fost așa. Antonia a dezvăluit cu ce se ocupa înainte să fie celebră.

Antonia are o familie mare și frumoasă, pe care o construiește împreună cu Alex Velea. Cuplul au doi băieții puternici și foarte activi. De asemenea, cântăreața mai are o fetiță mai mare în urma fostei căsătorii. În așa fel, vedeta are tot ce își dorește, o carieră de succes și o familie fericită. Este curios faptul că puțini cunosc cu ce se ocupa Antonia înainte să devină celebră.

Chiar vedeta menționează că de mic copil își dorea să devină cunoscută și să se transforme într-un adevărat artist. Dar lucrurile au mers un pic mai diferit, întrucât la vârsta de 5 ani părinții ei au luat o decizie complicată, aceea de a se muta în Statele Unite ale Americii.

Cu ce se ocupa Antonia înainte să devină celebră?

În SUA tânăra a fost nevoită să înceapă tot de la zero și să se adapteze la noua realitate. De la început a trecut prin momente mai complicate, pentru că trebuia să încerce să cunoască oamenii de acolo, locurile și stilul de viață. Cu toate că i-a fost greu, artista a luptat în continuare pentru a ajunge la visele dorite.

Părinții Antoniei nu mai puteau să o ajute financiar și cântăreața trebuia să se descurce singură. A fost nevoită să intre în lumea modei, participând în tot felul de podiumuri, filmări încă din adolescență. Vedeta menționează că nu făcea asta din plăcere, ci pentru experiență. De asemenea, recunoaște că modelingul a ajutat-o să obțină tot ce are în prezent.

„Mi-a fost greu să mă adaptez, dar m-am mișcat repede, am intrat în lumea modei, având în vedere că părinții mei nu mai puteau să mă ajute cu bani. Am fost nevoită să fac bănuții mei. Nu a fost pasiunea mea niciodată, am făcut-o pentru experiență, dar m-a adus pe drumul pe care mi l-am dorit eu.”, povestește Antonia.

Cântăreața a reușit să atingă succesul datorită muncii. Cariera în lumea muzicală a construit-o treptat, pentru că a devenit mamă la vârsta de 20 de ani și a avut o mulțime de probleme în căsnicia cu Vicenzo Castellano, primul ei soț. În urma aceste căsnicii s-a născut Maya, o fetiță care a preluat toată frumusețea mamei.

Cei doi s-au despărțit, dar divorțul a fost foarte complicat, iar verdictul final a fost cunoscut abia anul trecut.

Foto: Facebook

Înghețata e bună pentru copilul tău și când e frig afară

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp