Mulți dintre fanii Lidiei Buble sunt curioși cu privire la o nouă relație a artistei, pe când alții cred că vrea să-l recucerească pe Răzvan. Artista a primit atenția tuturor, dar ea face uneori gesturi sau declarații insinuoase care bulversează. Pare că se joacă și fie vrea atenție de la fostul iubit, fie de la un potențial iubit, fie din partea presei.

Cântăreața a postat pe Instagram Story o imagine în care apar mâinile unei femei și unui bărbat, romantic într-o mașină. În imagine, ea îl mângâie tandru pe bărbat de pe locul pasagerului din spate, făcându-i pe urmăritorii Lidiei să presupună că fotografia simbolizează anunțul unei noi relații.

Fanii intrigați au sărit să își dea cu părerea care mai de care, venind cu tot felul de teorii.

Lidia Buble a pus capăt zvonurilor și a răspuns întrebărilor tuturor

Postarea a stârnit un val de reacții, frumoasa cântăreață văzându-se nevoită să abordeze subiectul într-o serie de Instagram Stories. Întrebată dacă în postarea anterioară apare noul iubit, extrem de sinceră și directă, artista a pus capăt tuturor speculațiilor și a spus adevărul. Dar asta numai după ce i-a încins bine pe fanii lansați în tot felul de comentarii și după ce știrile au început să curgă pe site-urile de presă.

„Nu este iubitul meu. Este o poză de pe o pagină de Instagram pe care eu o urmăresc. Pentru liniștea voastră, nu am un nou iubit. Nu am o relație. Deci, stați liniștiți”, a spus Lidia Buble.

Ce calități caută Lidia Buble într-un bărbat?

Comunitatea de pe Instagram a artistei are mai multe curiozități despre viața ei personală, sentimente și despre ce calități caută ea într-un bărbat. Lidia nu are un ideal în minte, dar mărturisește că este atrasă de inteligență, implicare și respect.

„Oh Doamne! Niciodată nu am stat să mă gândesc sau să zic că vreau să fie așa așa și așa, trebuie să îmi placă pur și simplu. Dar trebuie să recunosc că îmi plac bărbații foarte smart, bărbații muncitori și bărbații care știu să respecte o femeie”, le răspunde ea fanilor.

În legătură cu zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Costi Ioniță, cântăreața din Deva a precizat că nu este nimic între ei, ci doar o prietenie foarte frumoasă. Cei doi au avut numeroase discuții, pe baza colaborării pentru o piesă. Aceasta a mărturisit că în prezent lucrează la alte proiecte muzicale.

Cântăreața își dorește o familie cât mai mare și este nerăbdătoare să devină mămică

Întrebată de fanii curioșii dacă se vede în poziția de mămică, Lidia Buble a dezvăluit că este nerăbdătoare nu doar să aibă un copil, ba chiar mai mulți! Cântăreața își dorește doi băieți și o fată, dar este dispusă să formeze o familie și mai mare de atât.

„Bineînțeles că mă văd mamă. Mă văd mamă de doi băieței și o fată, dar dacă vor fi mai mulți vor fi bine veniți și de abia aștept!”, a povestit artista.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp