Cu cine seamănă fiica Elenei Udrea. Fotografia momentului

Cu cine seamănă fiica Elenei Udrea. Fotografia momentului
Elena Udrea este o mămică fericită, cu o fetiță care pare o păpușă vie. Ea a publicat o imagine absolut senzațională și adorabilă cu micuța ei pe Facebook.

Dar micuța Eva nu este singură în fotografia pe care Elena Udrea a împărtășit-o cu fanii de pe rețelele de socializare. În imagine apare și tăticul ei. Așa că oricine se poate uita cu atenție și poate găsi asemănările. Cu cine seamănă mai mult fiica Elenei Udrea?

Cert este că micuța are o frumusețe ieșită din tipare, cu ochi pătrunzători și mari. Tăticul e tot numai o fericire, alături de puiul său adorabil.

Fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov se face din ce în ce mai frumoasă, pe măsură ce crește. Iar părinții ei nu rezistă să nu se mândrească cu ea cu fiecare ocazie. De această dată, fotografia a fost realizată dimineața, când micuța Eva abia s-a trezit din somn.

Elena Udrea, imagine adorabilă cu fetița

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu puternic, iar rodul dragostei lor este micuța Eva Maria. Fetița e blondă și are ochi albaștri, pătrunzători. Imediat după ce a postat imaginea cu frumoșii ei, fostul ministru a fost realmente bombardat cu mesaje și complimente.

În urmă cu mai mult timp, Elena Udrea a vorbit despre clipele grele prin care a trecut când a fost despărțită de fiica ei. Ea a fost îndepărtată de copilă la numai câteva zile după ce a adus-o pe lume.

„Mult timp nu am putut să vorbesc despre momentul în care m-au luat de pe stradă de lângă un copil de zece zile, născut prematur. A rămas un copil cu care bunica și tatăl nu știau ce să facă. Fără lapte, fără mamă… Și vreau să spun că o chestie care m-a marcat… Eu știam că, atunci când sunt mici, copiii au amintiri din viața intrauterină, însă a fost o chestie… Când putea să mă viziteze acolo unde eu eram, eu îi cântam o anumită melodie.

Avea o lună copilul și mult timp după aceea, și mare fiind, nu suporta să mă audă cântând. Când eu cântam, țipa și plângea să mă opresc, ea fiind pasionată de muzică. Lucrul ăsta nu se mai întâmplă acum”, a povestit Elena Udrea.

Sursa foto: Facebook