Fiica Elenei Udrea își moștenește mama din toate punctele de vedere. Alexandrova o să rupă multe inimi

Fiica Elenei Udrea își moștenește mama din toate punctele de vedere. Alexandrova o să rupă multe inimi
Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov e o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Iată cum a apărut îmbrăcată și cât de mândru e tăticul!

Are doar trei ani, dar reușește mereu să-i surprindă pe toți prin aparițiile sale. Iar Elena Udrea nu-i refuză nimic copilei.

Fiica Elenei Udrea își moștenește mama din toate punctele de vedere. Alexandrova o să rupă multe inimi

Când vine vorba de fetița lor, Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu fac niciodată rabat. Cea mică e răsfățată tot timpul și îmbrăcată după ultima modă. Nu de mult, tăticul a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu Eva Maria în mașină. Micuța era asortată din cap până în picioare: hăinuță de blană roșie, tricou alb cu inimioară roșie, blugi negri și cizmulițe, bineînțeles roșii. Mândru de moștenitoarea sa, Adrian a postat și un mesaj: „Alexandrova”.

 

„La mulți ani, iubitul meu”

Cu doar câteva zile în urmă, a fost sărbătoare mare în familia Elenei Udrea, pentru că Adrian a împlinit 35 de ani. Fostul ministru al Turismului a vrut ca toată lumea să știe ce înseamnă pentru ea și i-a făcut o urare pe rețelele de socializare.  „La mulți ani, iubitul meu!

Să rămâi așa cum ești, mereu pozitiv, de încredere, sensibil, discret, tandru, familist, plin de dragoste, un partener, un iubit și un tată minunat! Să ai o viață frumoasă, așa cum meriți! P.S. Și să rămâi mereu tânăr, chiar dacă azi ai împlinit jumătate din 70 de ani!?”, a scris Udrea pe pagina de facebook.

Soție și mamă iubitoare

La sfârșitul anului trecut și Adrian a pus o fotografie cu Elena Udrea și i-a făcut o urare frumoasă de ziua de naștere, apreciată de toți prietenii din online. „Astăzi este doar despre tine, o femeie puternică, o soție și o mamă iubitoare! La mulți ani!”, au fost cuvintele afaceristului.

Între cei doi există o diferență de 13 ani, dar se pare că nu a fost un impediment pentru a avea o relație ca-n povești. Piedicile nu au lipsit, dar Elena Udrea și Adrian au reușit mereu să le depășească. Iar acum se bucură împreună și sunt fericiți lângă minunea lor de fetiță, Eva Maria.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre