Cum o vede Adrian Alexandrov pe Elena Udrea. Ce moment special au avut aceștia

Cum o vede Adrian Alexandrov pe Elena Udrea. Ce moment special au avut aceștia
Crăciunul este un moment cu totul special în familia fostului ministru al Transporturilor. Elena Udrea e născută în a doua zi a sărbătorii.

Aniversarea din acest an a avut parte de momente speciale. Elena Udrea e răsfățată și iubită de către soțul ei. Cei doi au o fetiță minunată. Ei sunt doi oameni frumoși și puternici care s-au găsit și care, împreună, duc o viață deosebită. Pe cât de rezervată este Elena Udrea pe rețelele sociale, pe atât de expansiv e soțul ei. De-a lungul timpului, Adrian Alexandrov ne-a arătat cât de mult își iubește partenera și cum o prețuiește de tare. La fel s-a întâmplat și în duminica Crăciunului.

Cwe declarație frumoasă i-a făcut Adrian Alexandrov, Elenei Udrea

„Astăzi este doar despre tine, o femeie puternică, o soție și o mama iubitoare! La mulți ani!”, a scris Adrian Alexandrov pe pagina sa de Facebook. Elena Udrea a împlinit duminică vârsta de 48 de ani. Fostul ministru arată mai bine ca oricând, de parcă întinerește.

Din 20 septembrie 2018 cei doi sunt părinții Evei Maria, fiica celor doi născâdu-se într-o maternitate din Costa Rica. Imediat după ce a născut, Elena Udrea a ajuns după gratii. În toată acea perioadă nefericită, Adrian Alexandrov, s-a dovedit a fi un părinte implicat, devotat și chiar descurcăreț.

Om de afaceri care tocmai dezvoltă un proiect imobiliar la Cluj, Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât elena Udrea. El a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter, a cochetat o vreme cu cariera de modelling, iar acum preferă afacerile.

Cei doi sunt logodiți din vara anului 2017. În același an, Alexandrov a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare. Elena Udrea l-a încurajat să facă acest pas, nu doar pentru că e o susținătoare a iubitului ei, ci și pentru că ea crede mult în acest tip de afaceri, după cum a declarat ea la un moment dat.

Sursa foto: Facebook