Cu cine seamănă? Să vedeți cât de mare a crescut fiul lui Pepe – Exclusiv

 Cu cine seamănă? Să vedeți cât de mare a crescut fiul lui Pepe – Exclusiv
După ce s-a despărțit de soția sa, Raluca Pastramă, Pepe a fost primul care și-a oficializat noua relație. Și primul care a anunțat că va deveni din nou părinte. Evident, a fost și cel dintâi căruia i s-a întâmplat.

Pepe s-a cuplat cu o tânără care l-a machiat cu ceva ani în urmă, la un eveniment. Yasmine Ody, devenită, între timp, Pascu (luna aceasta s-a aflat că Pepe și Yasmine s-au căsătorit, în secret, în primăvară) a devenit mama celui de-al treilea copil al artistului.

Yasmine Ody l-a născut pe Junior cu numai câteva zile înainte ca Raluca, fosta soție a lui Pepe, să o aducă pe lume pe Mariam, fetița ei și a lui Ibrahim, luna trecută. În mediul online, pare că foștii soți fac concurs de bebeluși frumoși.

Pepe se laudă peste tot cu băiețelul lui

Realitatea este că Pepe nu își mai încape în piele de mândrie că este, în sfârșit, tată de băiat. A fost așa încântat numai la auzul veștii că va avea un fiu, încât a anunțat acest lucru în timpul unui concert. Zilele trecute, după o vacanță de lux la Mamaia, cu Yasmine și noul lor copil, Pepe a apărut la un concert cu pruncul în brațe și așa a cântat.

El se laudă oricând are ocazia cu micul său Junior. Are și de ce. Puștiul e tare drăgălaș, are plete lungi și, de fapt, îi seamănă leit tatălui, după cum se poate vedea și în  cea mai recentă imagine cu cei doi.

Junior-ul lui Pepe și Yasmine seamănă leit cu tatăl

Yasmine obișnuiește să distribuie imagini adorabilă cu micul urmaș al lui Pepe. „Pepe Junior” a scris ea alături de o fotografie în care ni-l arată pe primul băiat al lui Pepe dormind pe burtică, cu piciorușele la vedere.

Acum l-a fotografiat în brațele tatălui său, acolo unde, după cum se vede, micul Junior se simt foarte confortabil și ocrotit. Tată deja de două ori, este clar că Pepe știe exact cum să se comporte cu copiii, indiferent că sunt bebeluși sau mai mari.

Sursa foto: Instagram