Cu dieta cu mămăligă ai putea slăbi 10 kg

Cu dieta cu mămăligă ai putea slăbi 10 kg
Dieta cu mămăligă este veche de peste 300 de ani, dar acum este la modă din nou printre persoanele care vor să slăbească repede şi sănătos. Cu dieta cu mămăligă ai putea slăbi 10 -15 kg într-o lună.

Dieta cu mămăligă datează de la sfârșitul secolului XVII-lea, când a fost folosită de doamnele din înalta scietate a orașelor italiene, care doreau să-și păstreze silueta.

Cu dieta cu mămăligă ai putea slăbi 10 -15 kg

Dieta cu mămăligă a fost reabilitată recent de un medic american de origine italiană, Mario Ferruzzi, de la Universitatea din Purdue, Indiana.

Profesorul Ferruzzi, mergând pe urmele vechii diete, a reușit să demonstreze că mămăliga și terciul de porumb, bogate în vitaminele A și C, precum și în caroten, luteină și zeaxantină, au capacitatea de a preveni cancerul și alte boli grave ale aparatului digestiv, ajutând la detoxifierea organismului și la slăbit, scrie evz.ro.

Această cură de slăbire se poate ține timp de 4 – 5 săptămâni. În acest timp, se pot da jos 10 – 15 kg.

Ce să mănânci când eşti la dieta cu mămăligă

Prepară mămăligă din care poți mânca trei zile. Ca să nu muncești prea mult la mestecat mămăliga, cumpără din magazin mălai instant. Nu va fi  nevoie nici să o fierbi prea mult. După ce s-a răcit mămăliga, taie-o în felii. Ai voie o felie, chiar două la fiecare masă.

La micul dejun, se poate mânca o felie de mămăligă unsă cu gem de prune sau  o felie de mămăligă cu un ou fiert și o roșie. Bea un pahar mare de lapte și mănâncă o felie de mămăligă. Alege să mănânci mămăligă cu brânză slabă de vaci, o felie de cașcaval și un ou fiert.

La prânz, mănâncă mămăligă în loc de pâine la un piept de pui sau peşte la grătar şi chiar la ciorbe.

Dieta nu trebuie ținută mai mult de o lună, dar în acest timp elimină complet din alimentație dulciurile și produsele de patiserie. Mezelurile și conservele sunt, de asemenea, interzise. De asemenea, sunt interzise sucurile, chiar și cele naturale. Chipsurile, covrigeii, floricelele, biscuiții și fructele uscate trebuie eliminate spe toată perioada dietei.