Cu Lidia Buble nu s-a purtat niciodată așa. Răzvan Simion si-a uimit prietenii

Cu Lidia Buble nu s-a purtat niciodată așa. Răzvan Simion si-a uimit prietenii
E clar pentru toată lumea. Răzvan Simion e topit după Daliana Răducan. Ultima postare a lui spune totul.

Colegul și prietenul lui Dani Oțil și-a găsit fericirea în brațele Dalianei Răducan. Ce a făcut Răzvan Simion i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Cu Lidia Buble nu s-a purtat niciodată așa. Răzvan Simion si-a uimit prietenii

Recent, pe contul său de socializare, Răzvan Simion a postat o fotografie cu el și iubita, Daliana Răducan, din care reiese ce simte prezentatorul pentru frumoasa brunetă. Cei doi apar îmbrățișați, iar Răzvan o sărută tandru, în timp ce Daliana se lasă învăluită de iubire.

Cum o alintă prezentatorul

Cei doi formează un cuplu de un an și nu se mai ascund de nimeni. Cu ceva timp în urmă, Răzvan a spus, pe InstaStory,  cum își alintă iubita: „Arhitecta sufletului meu. (…) Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport Daliana Răducan”.  Cei doi s-au întorc recent dintr-o vacanță în Grecia, unde s-au simțit extraordinar.

Ce spune Lidia Buble

A fost cinci ani împreună cu Răzvan Simion și, spune că nu mai are nici un fel de sentimente pentru fostul iubit. Pe de altă parte, o consideră pe Daliana o norocoasă. „Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, a declarat cântăreața Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

De ce s-au despărțit Lidia și Răzvan

Sursele spun că cea care a pus capăt relației a fost Lidia, iar Răzvan a anunțat printr-un mesaj care a bulversat atunci pe toată lumea. „Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare, pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine, pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine, vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa ca îi redau libertatea”, a scris prezentatorul de la Antena 1 pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre