Cu nici o femeie nu a procedat așa. Cum o răsfață Răzvan Simion pe Daliana

Cu nici o femeie nu a procedat așa. Cum o răsfață Răzvan Simion pe Daliana
Lidiei Buble nu o să-i cadă deloc bine. Cum o răsfață Răzvan Simion pe Daliana Răducan. E îndrăgostit lulea.

Își adoră noua iubită și se poartă cu ea așa cum nu a făcut cu nici o femeie. Cum își alintă Răzvan Simion jumătatea.

Cu nici o femeie nu a procedat așa. Cum o răsfață Răzvan Simion pe Daliana

Prietenii apropiați ai lui Răzvan Simion susțin că prezentatorul e atât de îndrăgostit cum nu l-au mai văzut niciodată. Și pentru că își adoră partenera cu care este împreună de aproape un an, colegul lui Dani Oțil se comportă cu ea cum nu a făcut cu nici o femeie din viața lui.

În dreptul unei fotografii postată pe InstaStory, acesta le-a spus tuturor fanilor din mediul online că este ”arhitecta sufletului lui”. Să-și fi găsit oare Răzvan, în sfârșit liniștea, în brațele frumoasei brunete? Îi va călca oare pe urme lui Dani Oțil și în curând se va lăsa cu o altă nuntă?

Lidia Buble suferă și acum?

Umblă vorba prin târg că prezența Dalianei Răducan la brațul lui Răzvan Simion la nunta prietenului Dani nu a fost văzută cu ochi buni de Lidia Buble. Chiar dacă vedeta a tot declarat că între ei nu mai e nimic, gelozia nu a dispărut.

Drept dovadă, blonda și-a surprins fanii cu o postare pe rețelele de socializare care lasă multe semne de întrebare. Într-una dintre postările sale pe Instastory, Lidia a pus câteva dintre versurile melodiei ”Disfruto”. ”Vreau să îți dau un sărut/ Să-mi pierd timpul cu tine/ Să-ți păstrez secretele/ Să am grijă de momentele tale/

Să te îmbrățișez/ Să te aștept, să te ador/ Să am răbdarea ta/ Nebunia ta este știința mea/ Îmi place, să te privesc/ Fiecare mișcare/ Viciu ce am/ O plăcere să te preșuiesc/ Să nu te uit niciodată/ Să-ți dau ție timpul meu/ Nu te voi dezamăgi/ Cu tine eu vreau să îmbătrânesc.”, sunt versurile postate de Lidia Buble.

A considerat-o pe Daliana norocoasă că l-a întâlnit pe Răzvan

Când au apărut primele informații despre Răzvan și Daliana, Lidia Buble a mai făcut o declarație la o emisiune televizată, care spune multe. ”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, a declarat cântăreața.

Recomandarile noastre