Cu o relație asumată, Bianca Drăgușanu nu mai e atât de atentă la siluetă și dă iama în „bombe calorice” – Exclusiv

Cu o relație asumată, Bianca Drăgușanu nu mai e atât de atentă la siluetă și dă iama în „bombe calorice” – Exclusiv
Se spune și se știe, de fapt, e vizibil cu ochiul liber. Atât bărbații, cât și femeile, după ce se stabilizează într-o relație, o lasă mai moale cu dietele și se pun pe îngrășat. Așa arată realitatea.

După vacanța din Tailanda, încheiată zilele trecute, în care Bianca Drăgușanu și-a vândut imaginea pentru a face un cadou exotic iubitul lui ei, a urmat un adevărat carusel al asumării relației dintre cei doi. Relația pe care până acum au ținut-o destul de la secret, ambii. În prezent sunt imagini de cuplu inclusiv în story-uri salvate pe conturile ambilor.

Toate acestea ne pot face să credem că Bianca Drăgușanu s-a liniștit, este fericită într-o relație asumată și publică și, ca atare își permite luxul de a face rabat de la regulile ei de viață care impun o dietă strictă, menită să îi țină sub control silueta pentru care trage din greu în sala de sport după ce, întrecut apelat și la intervențiile chirurgilor.

Bianca Drăgușanu nu se mai satură de această „bombă calorică”

Bianca Drăgușanu dezvăluie că este de-a dreptul obsedată de o „bombă calorică” pe care puțini își permit să o țin în bucătărie la liber. Blondină adoră untul de arahide. Untul de arahide are către 600 de calorii pe suta de grame, ceea ce face din el un real pericol pentru siluetele celor care nu pot să se stăpânească să îl mănânce cu lingura. Iar Bianca Drăgușanu recunoaște, când vine vorba de unt de arahide, chiar nu se poate stăpâni deloc.

Mai mult, ea are acasă, așa cum a dezvăluit în video-ul pe care l-a postat, mai multe borcane pline cu diferite variante de unt de arahide, mai fin sau cu bucățele crocante. Blondina le-a arătat fanilor iei și cum mănâncă untul de arahide, plină de pasiune primară, înmuind de-a dreptul în borcan bucăți de banană, sau întinzându-l pe rondele de orez expandat.

Ce este untul de arahide și ce trebuie să știți despre acesta

Untul de arahide este o pastă alimentară sau un tartinat făcută din arahide măcinate, prăjite uscat. De obicei, conține ingrediente suplimentare care modifică gustul sau textura, cum ar fi sare, îndulcitori sau emulgatori. Untul de arahide este consumat în multe țări, iar în România a prins foarte bine.

Arahidele și untul de arahide conțin nutrienți care pot stimula sănătatea inimii și pot îmbunătăți nivelul zahărului din sânge.
totodată, untul de arahide este o sursă bună de proteine ​​și vitamina B-6. Oferă o cantitate bună de proteine, împreună cu vitamine și minerale esențiale, cum ar fi magneziu, potasiu și zinc.

Sursa foto / video: Instagram, Pixabay