Cu școală, fără școală, Adrian Minune face o declarație de dragoste soției sale care uimește

Cu școală, fără școală, Adrian Minune face o declarație de dragoste soției sale care uimește
Adrian Minune se bucură de ultimele zile ale sezonului estival, într-un mod cum numai el știe să o facă. Dar cel mai mult se bucură de partenera sa.

Adrian Minune face o declarație de dragoste soției sale care uimește. Zilele trecute manelistul a fost surprins savurând momente de relaxare pe litoral. Era pe  șezlong, alături de un prieten bun.

Adrian Minune a înțeles că este timpul să se ocupe puțin și de liniștea lui sufletească. Celebrul artist a plecat la mare pentru a se relaxa și a fost surprins de paparazzii Cancan.ro.

Ce a făcut Adi Minune pentru un bronz uniform

Adi Minune s-a dus pe bogăție, la Mamaia. S-a adăpostit sub umbrelă, pe șezlong, de soarele puternic. A scos setul de table și, în compania unui prieten, a jucat minute în șir.

Jurnaliștii au remarcat că, pentru a obține un bronz uniform, Adrian Minune s-a afișat la șezlong fără lanțuri, ceasuri și brățări. A ales să poarte o pereche de ochelari de soare. Asortați cu o pereche de pantaloni scurți alb și albastru.

Adrian Minune face o declarație de dragoste soției sale

Alături de  manelist s-a aflat, tot timpul, soția sa. Cei doi au savurat șampanie rose. Recent, Adrian Minune s-a confruntat cu ceva probleme în familie. Soția lui, Cati, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, în urma unor probleme de sănătate mai vechi. Ea a fost operată în Turcia. Iar manelistul, despre care recent s-a scris că nu prea are școală, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de amor.

”Doamna mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță. O iubesc”, a scris Adrian Minune pe Facebook.