Cuceritorul și romanticul Borcea! I se văd doar sprâncenele de după buchetul de flori

Cuceritorul și romanticul Borcea! I se văd doar sprâncenele de după buchetul de flori
A fost sărbătoare mare în familia lui Cristi Borcea. De Ziua Îndrăgostiților, el și-a celebrat și ultima soție, pe Valentina.

E imens buchetul de flori adus Valentinei Pelinel de ziua ei de cuceritorul și romanticul Borcea! Pentru că de Ziua Îndrăgostiților e, practic, și onomastica mult iubitei sale soții, ex-dinamovistul a împodobit casa cu flori. El i-a adus Valentinei Pelinel un buchet imens cu trandafiri și alte flori, ca să îi arate cât de mult o iubește.

E așa de mare încât lui Borcea i se văd doar sprâncenele și nasul de după buchetul de flori . „Astăzi, de sărbătoarea Sfântului Valentin, vă doresc tuturor să vă bucurați cu sufletul de fiecare zi și de tot ce va oferă Viața. La mulți ani!”, a scris Valentina Pelinel pe contul său de Instagram, alături de un portret cu ea.

Cuceritorul și romanticul Borcea!

Îi face, de asemenea, o superbă declarație de dragoste celui care a făcut-o nevastă și mamă. Valentina a distribuit fotografia cu Cristi Borcea și imensul buchet de flori, și a scris alături: „My love. Now and always” (n.r.  – Dragostea mea. Acum și întotdeauna), adăugând și trei inimioare roșii.

Femeie cu adevărat îndrăgostită, Valentina a mai distribuit o fotografie, de data aceasta cu ea și Borcea, împreună. „În fiecare zi este despre Iubire, nu doar astăzi. Pentru că în fiecare zi, ne alegem unul pe celălalt. Iubirea se trăiește, nu se explică. Vă dorim o zi și o viață împreună, la bine și la greu”, a scris Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a mai avut parte de surprize

Tocmai pentru că din rațiuni sanitare nu au putut da o petrecere, cei doi au sărbătorit onomastica Valentinei și Ziua Îndrăgostiților singuri, acasă. În amintirea vremurilor bune, Valentina a împărtășit cu fanii ei un video emoționant, de la ziua ei de naștere din 2019.

Cristi Borcea i-a făcut și atunci o super surpriză femeii pe care o iubește. A adus celebra formație Gipsy Kings la București, să-i cânte femeii iubite.

Sursa foto: Instagram

Povestea celui mai frumos cântec de dragoste: „Je t’aime … moi non plus”, scris pentru Brigitte Bardot