Cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește

Cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește
Probabil vă întrebați și voi cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește. Am aflat cui, iar informația e surprinzătoare.

Despre viața privată a celebrului designer Cătălin Botezatu s-a vorbit și s-a scris enorm, de-a lungul timpului. Acesta a defilat deseori la brațul câte unei domnișoare. Întrebarea a rămas însă pe buzele fanilor: cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește?

Se știe: lui Cătălin Botezatu îi plac viața de lux, vacanţele exotice şi femeile. Poate că, acum, la 53 de ani, a devenit mai greu de cucerit, dar în tinerețe era un iubăreț. Designerul chiar mărturisea că și-apierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă, la 13 ani, cu o studentă la Medicină.

Marea dragoste a lui Cătălin Botezatu

El a mai spus și cine a fost marea dragoste a vieții lui. „Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună” , a declarat Cătălin Botezatu într-o emisiune TV. Și totuși, ce credeți, cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Aflat într-o locație de lux în Egipt, la soare, designerul a avut un moment de sinceritate în această dimineață și a mărturisit ce are pe suflet. S-a trezit cântând.

Iată cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește

„Bună dimineața, pe Lidia Buble e cel mai frumos mod să te trezești”, a declarat artistul echipat deja de plajă în slipi de la o cunoscută casă de modă.

„E mișto să te trezești pe Lidia Buble. Știți  ce am vrut să spun: pe muzica Lidiei Buble. Dar Lidia nu se supără, ea știe ce am vrut să spun și eu oricum o iubesc și eu oricum o s-o iubesc. Și ea,  ține la mine. Așa că te pup, Lidia Buble, și te iubesc, da! Te pup de aici!”, a transmis designerul.

„Te iubesc de nu mai pot! Și tu știi asta. și îți doresc o vacanță superbă, așa ca tine!”, i-a răspuns Lidia Buble.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Seamănă ca două picături: una e româncă, soție de Principe, alta e actriță la Hollywood

Recomandarile noastre