Despre viața privată a celebrului designer Cătălin Botezatu s-a vorbit și s-a scris enorm, de-a lungul timpului. Acesta a defilat deseori la brațul câte unei domnișoare. Întrebarea a rămas însă pe buzele fanilor: cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește?

Se știe: lui Cătălin Botezatu îi plac viața de lux, vacanţele exotice şi femeile. Poate că, acum, la 53 de ani, a devenit mai greu de cucerit, dar în tinerețe era un iubăreț. Designerul chiar mărturisea că și-apierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă, la 13 ani, cu o studentă la Medicină.

Marea dragoste a lui Cătălin Botezatu

El a mai spus și cine a fost marea dragoste a vieții lui. „Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună” , a declarat Cătălin Botezatu într-o emisiune TV. Și totuși, ce credeți, cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Aflat într-o locație de lux în Egipt, la soare, designerul a avut un moment de sinceritate în această dimineață și a mărturisit ce are pe suflet. S-a trezit cântând.

Iată cui îi face declarații de amor Cătălin Botezatu imediat ce se trezește

„Bună dimineața, pe Lidia Buble e cel mai frumos mod să te trezești”, a declarat artistul echipat deja de plajă în slipi de la o cunoscută casă de modă.

„E mișto să te trezești pe Lidia Buble. Știți  ce am vrut să spun: pe muzica Lidiei Buble. Dar Lidia nu se supără, ea știe ce am vrut să spun și eu oricum o iubesc și eu oricum o s-o iubesc. Și ea,  ține la mine. Așa că te pup, Lidia Buble, și te iubesc, da! Te pup de aici!”, a transmis designerul.

„Te iubesc de nu mai pot! Și tu știi asta. și îți doresc o vacanță superbă, așa ca tine!”, i-a răspuns Lidia Buble.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Seamănă ca două picături: una e româncă, soție de Principe, alta e actriță la Hollywood

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp