Exclusiv. Seamănă ca două picături: una e româncă, soție de Principe, alta e actriță la Hollywood

Exclusiv. Seamănă ca două picături: una e româncă, soție de Principe, alta e actriță la Hollywood
Una e mămică, deja, alta se pregătește să devină. Sunt tinere și frumoase amândouă. Iar asemănarea dintre soția unui fost principe și actriță e izbitoare. Nu vi se pare?

Actrița Emma Stone are o sosie în România, iar aceasta e soția unui bărbat de neam regal. Vorbim de Alina Maria, cea care, de peste doi ani, e soția fostului Principe Nicolae de România, nepotul Regelui Mihai. Alina Maria are 32 de ani, și, de la finele anului trecut, e proaspătă mămică.

Peste Ocean, tocmai în California, actrița Emma Stone seamănă aproape până la identitate cu soția fostului Principe. Cele două sunt născute în același an, la diferență de nouă luni. Dacă Alina Maria a născut deja, și are o fetiță, Emma se pregătește și ea să devină mămică, fiind gravidă, cu o sarcină avansată, așa cum Rețete și vedete a scris.

Dincolo de orice însă, cele două seamănă fizic foarte bine. Nu numai că au aceeași vârstă și aproximativ aceeași statură, dar au și trăsături foarte asemănătoare la chip. Și, probabil, inclusiv bebelușii lor vor semăna.

Ce spune cercetătorii despre persoanele foarte asemănătoare

Michael Sheehan, profesor asistent de neurobiologie și comportament la Universitatea Cornell susține că este foarte posibil să existe oameni care să semene ciudat de mult între ei, fără să fie rude.

Cercetătorul spune că trăsăturile umane sunt într-adevăr extrem de diverse. Însă genele nu diferă la fel de mult. Astfel, din punct de vedere genetic, nu suntem prea diverși. Prin urmare, în cele din urmă, în urma combinațiilor lor, oamenii pot semăna unul cu altul, pur și simplu întâmplător.

Teoria sa spune că există într-adevăr dubluri, adică oameni care să semene mult.  Pot să aibă același zâmbet, aceeași culoare de ochi, dar în fond, nu sunt absolut identici. Trăsăturile faciale ale oamenilor sunt ca o roată care se învârtește, a mai arătat Sheenan.

Alți cercetători au realizat o aplicație prin care vă puteți descoperi „sosiile”, pornind de la un calcul care susține că pentru fiecare persoană există alte 7 care au semănat cu aceasta la un anumit moment al vieții.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Pixabay

Bridgerton, serialul care a rupt toate barierele. A fost numărul 1 în 76 de țări