Bridgerton, serialul care a rupt toate barierele. A fost numărul 1 în 76 de țări

Bridgerton, serialul care a rupt toate barierele. A fost numărul 1 în 76 de țări
Drama istorică Bridgerton a avut premiera pe Netflix în ziua de Crăciun și a devenit rapid una dintre cele mai de succes producții Netflix în întreaga lume, fiind numărul 1 în 76 de țări.

Bridgerton a devenit un succes la nivel mondial de când a debutat în ziua de Crăciun, deoarece fanii au lăudat drama îndrăzneață și modul în care viețile membrilor familiei ce joacă rol central sunt răsturnate de revelațiile iluzivei Lady Thistledown.

Shonda Rhimes / Sursa foto: Facebook

Seria, care a obținut un rating de aprobare al criticilor de 92% pe site-ul Rotten Tomatoes, este debutul producătoarei Shonda Rhimes pe Netflix, de când a încheiat un acord de 150 de milioane de dolari cu gigantul de streaming. Rhimes este, de asemenea, mintea din spatele unora dintre cele mai mari și mai longevive hit-uri ale postului de televiziune american ABC, precum Grey’s Anatomy, Scandal, Private Practice și How To Get Away With Murder.

Julie Andrews, narator pentru drama împânzită de povești de dragoste, comploturi și scene fierbinți 

Seria o urmărește pe Daphne Bridgerton, fiica cea mare a puternicei familii, în timp ce debutează pe piața de căsătorie competitivă din Londra. Spectacolul se mândrește cu o distribuție impresionantă, printre care Julie Andrews ca narator, alături de Nicola, Adjoa Andoh și Ben Miller.

În calitate de povestitoare a serialului Netflix, actrița Julie, în vârstă de 85 de ani, descrie scandalurile din înalta societate în detaliu. Unul dintre spectatori a comentat: „Julie Andrews, în calitate de fată bârfitoare de ultimă generație, este șocantă și palpitantă în egală măsură”.

Serialul se bazează pe o serie de cărți ale Juliei Quinn, care a spus că, atunci când Julie Andrews a fost de acord să joace rolul nevăzut al bârfitoarei Lady Whistledown, “a încetat să respire” de emoție. 

Serialul va avea și al doilea sezon

Reprezentanții seriei au declarat că există suficiente povești încât să poată continua filmările încă un deceniu de aici încolo: “A fost deja reînnoit pentru un al doilea sezon, dar există suficiente cărți pentru a continua acest lucru timp de un deceniu. Netflix speră că Bridgerton va deveni o tradiție de Crăciun. Este pe cale să devină cel mai urmărit spectacol al Netflix după The Crown”. 

Sursa foto: Facebook

Programul, care arată relații de același sex și un personaj feminin care se autosatisface, are angajat un coordonator de intimitate pentru a organiza meticulos acțiunea din dormitor în același mod în care ar fi planificată o secvență de luptă, pentru a „evita orice surpriză”.

Dacă până acum doar se zvonea, acum este evident. Ce se întâmplă cu Emma Stone

Recomandarile noastre